Blog

TRIBOO GROEIT EN ZOEKT EEN COMMERCIEEL PROJECTMANAGER CIRCULAIRE KANTOORINRICHTING

Wil jij samen met ons impact maken door elke dag ‘waardeloos’ afval te veranderen in ‘waardevolle’ circulaire kantoorinrichting. Wil jij elke dag in je vezels voelen wat je kan bereiken met duurzaam doen. Wil jij met jouw passie voor interieurs tegen de stroom inzwemmen. Wil jij elke dag bezig zijn met revolutionaire innovaties in beweging brengen en zo de circulaire economie en afvalloze maatschappij zichtbaar maken op alle kantoren van Nederland. Kom dan aan boord bij TRIBOO en maak samen met ons het verschil! Wij zijn op zoek naar een commercieel projectmanager circulaire kantoorinrichting die ons team versterkt. Wil je meer weten of solliciteren op deze vacature. Bel ons op 085-0250063 of mail op info@triboo.nl

Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor de perfecte uitvoering van spraakmakende circulaire inrichtingsprojecten. Van klein tot groot van het begin tot aan het eind. Je bent een organisatie talent met oog voor detail en faciliteert flow in de planning. Met altijd een doel voor ogen, het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Vanuit het Circular Office Innovation Center in Zevenhuizen werk je doelgericht samen met andere tribe members aan ambitieuze projecten. Je gaat naar klanten toe en je ondersteunt projecten van de tribe waar nodig. Je werkt graag in teamverband maar kan ook zelfstandig je boontjes doppen. Je maakt gebruik van je eigen netwerk en inventiviteit om nieuwe relaties te leggen met organisaties die hun circulaire ambities willen vertalen naar een circulaire kantoorinrichting met een verhaal. Je bouwt verder aan de bestaande relaties en denkt met ons mee over de toekomst van ons afval.

Wat is jouw profiel

Je staat ondernemend in het leven en kleurt niet graag binnen de lijntjes van een ‘functieomschrijving’. Doet een kleine klus met net zoveel plezier als een grote klus. Je bent gewend om onder druk van deadlines te presteren en staat stevig in je schoenen bij onvoorziene situaties. Jij krijgt het gewoon altijd weer voor elkaar. Hebt aantoonbare kennis en ervaring in projectmanagement bij het inrichten van kantoren en affiniteit met interieur.  Je hebt HBO werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Om samen impact te maken sta jij er als je er moet staan. Ook als dat voor 9 of na 5 moet gebeuren.

Wat mag je van ons verwachten?

Als jij bij TRIBOO werkt, kun je elke dag zeggen dat je écht een verschil hebt gemaakt. 100KG oude energiemeters geupcycled in een ontmoetingstafel, kilo’s materiaal en CO2 besparen met #GREENGRIDZ bureau- en tafelbladen, zonder verspilling produceren van onderstellen, lampen en plantenbakken met 3D robots of 1.500 mensen blij maken met een circulaire thuiswerkplek.

Wij nemen je mee naar het front van de circulaire economie, waar je alle nieuwe innovaties kunt leren kennen en naar de markt kunt brengen. We zijn een organisatie met een no-non sense mentaliteit, waar je jezelf kan zijn en werken aan projecten waar nog lang over wordt nagepraat. Je krijgt ruimte om jouw kennis en ervaring toe te passen in de praktijk en mee te bouwen aan de toekomst van een wereld zonder afval  

OVER TRIBOO  

TRIBOO is opgericht in 2016 door Marc van der Heijden en gevestigd in Zevenhuizen. Met revolutionaire innovaties en baanbrekende technieken veranderen zij ‘waardeloze’ afvalstromen, van kunststoffen en natuurlijke vezels, in ‘waardevolle’ circulaire kantoorinrichting. TRIBOO maakt impact door kantoren circulair in te richten en wil hiermee de meubelindustrie radicaal veranderen en verduurzamen. In 2020 werd zij erkend door de nominatie voor de Oscar onder de ondernemersprijzen de Koning Willem I plaquette als een van de 12 meest duurzame bedrijven van Nederland. Ook riep de Europese Commissie TRIBOO uit als een Rising Star bij de European Business Awards for the environment in de categorie producten en services. One to watch and standing out for bold leadership towards a sustainable economic recovery for Europe, well aligned with the priorities of the European Green Deal. TRIBOO maakt de circulaire economie en afvalloze maatschappij op spraakmakende wijze zichtbaar in het interieur. Hiermee wordt de duurzaamheidspropositie van de onderneming praktisch een aantoonbaar verbeterd. En over de circulaire meubelen gemaakt van oude koelkasten, zeepflacons, cd’s, je oude administratie, hennep en nog veel meer grondstoffen die we dagelijks weggooien raak je niet meer over uitgepraat.