Blog

NO WASTE MET #GREENGRIDZ CIRCULAIRE BUREAU- EN TAFELBLADEN

Hergebruik van grondstoffen. Een #GREENGRIDZ bureau- of tafelblad kan aan het eind van de levenscyclus voor 100% hergebruikt worden. Zij wordt door middel van pyrolyse geupcycled tot hoogwaardige koolstof die wordt gebruikt voor de productie van water- en luchtfilters.

Naast alle duurzame milieu voordelen die een #GREENGRIDZ blad al heeft, veranderen nu ook de end of life kosten in een waarde stroom voor de eigenaar van de panelen. Geen kosten meer voor verwerking van schadelijk afval. Daarnaast wordt er direct voldaan aan de nieuwe wetgeving die in veel landen al verplicht stelt dat behandeld en onbehandeld hout gerecycled wordt. Hiermee komt een integrale oplossing voor bedrijven beschikbaar die hen helpt de bedrijfsvoering te verduurzamen, CO2 te reduceren en praktische invulling te geven aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Het industriële potentieel zal een enorme positieve impact hebben op de circulaire economie en energie-efficiëntie.

Start vanaf vandaag samen met ons om je kantoor anders in te richten en lever een bijdrage bij het hergebruiken van grondstoffen, het verminderen van CO2 uitstoot en maken van geen afval.