Constructief plaatmateriaal

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Meubelen van constructief plaatmateriaal

 

Vindt u dat de inrichting van uw bedrijf aan vernieuwing toeis? Gebruikt u al vele jaren dezelfde meubelen op kantoor en wilt u nu graagdat deze vervangen wordt? Overweeg dan eens om bij de nieuwe inrichting vooreen circulair interieur te gaan. Bij Triboo staan wij klaar om dit voor u teverzorgen. We hebben namelijk een innovatieve werkwijze ontwikkeld waarmee weeen positieve bijdrage kunnen leveren aan een beter milieu. We maken gebruikvan constructief plaatmateriaal, geheel gewonnen uit waardeloos afval. Wijmaken van deze herbruikbare grondstoffen weer een waardevol materiaal.

 

Werken met constructieve plaatmaterialen

Constructief plaatmateriaal is een materiaal dat geheelbrandwerend is. U kunt hierbij denken aan materiaal dat brandwerendeeigenschappen heeft, maar ook materiaal dat geheel brandwerend is. We maken ditmateriaal van ons eigen materiaal. We winnen grondstoffen uit hergebruiktezaken als oceaanplastic, consumentenplastic, koelkasten en cd’s, maar ook oudemeubelen. Zo kunt u uw eigen kantoormeubelen tegen grondstofprijs aan onsverkopen, waarna wij deze weer verwerken tot een waardevol materiaal. Op dezemanier gaan er geen grondstoffen verloren en kunnen ze keer op keer opnieuwworden gebruikt.

 

Plaatmaterialen die constructief zijn

Met constructieve plaatmaterialen werkt u aan debrandveiligheid binnen uw bedrijf. Maar u werkt met ons constructiefplaatmateriaal ook aan een beter milieu. Door onze werkwijze hoeft er mindernieuw materiaal te worden gebruikt, komt er zodoende minder afval in het milieuen is er ook sprake van minder Co2. Allemaal redenen om te kiezen voor meubelenvan Triboo. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft, of neem eenkijkje bij het assortiment op deze website om u te overtuigen van de kwaliteitvan onze producten. We nemen bij de productie van ons meubilair en onzematerialen de verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan hetmilieu. Door onze werkwijze wordt waardeloos afval veranderd in gezonde,circulaire producten, die eenvoudig kunnen worden ingezet bij een circulaireinrichting.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.