Blog

NO ELECTRIC THUIS WERKPLEK – KIES VOOR ECOLOGISCHE VOORDELEN VAN  INNOVATIEF MECHANIEK EN WERKBLAD

Als je geen CO2 uitstoot, hoef je de gevolgen van CO2 uitstoot ook niet op te lossen.

Doordat de NO ELECTRIC thuiswerkplek geen stroom gebruikt bij het veranderen van de hoogte van het bureau, van zittend naar staand werken, wordt er ook geen CO2 uit gestoten. En als je geen CO2 uitstoot, hoef je de gevolgen van CO2 uitstoot ook niet op te lossen. Daarnaast draagt het #greengridz werkblad verder bij aan het reduceren van CO2 doordat er 60% minder materiaal gebruikt wordt dan bij een traditioneel massief bureaublad gemaakt van spaanplaat. De CO2 footprint van het werkblad is 60% lager dan traditionele massieve werkbladen.

EEN INNOVATIEVE CIRCULAIRE ZIT STA WERKPLEK VOOR THUIS

Geen elektriciteit gebruiken is geen CO2 genereren. Met dit uitgangspunt werd de NO ELECTRIC werkplek uitgedacht. Door middel van een innovatief mechaniek is er geen elektromotor nodig om de hoog-laag functie van 70 tot 120 cm te faciliteren. Het mechaniek bevat een voorgespannen veer in combinatie met een contragewicht. Niet langer drukken op een knopje en wachten tot het bureau de juiste hoogte heeft bereikt. Met een handgreep beweegt het bureaublad, gebalanceerd, in een fractie van een seconde naar de juiste werkhoogte. Zo wordt ultiem gebruiksgemak gecombineerd zonder gebruik te maken van elektriciteit.

ECONOMISCHE VOORDELEN DOOR GEEN STROOM

Geen stroom betekent geen kosten aan energie, die rekensom is vrij eenvoudig, Een ander bijkomend financieel voordeel is dat de infrastructuur voor de werkplek eenvoudiger kan worden uitgerust. De kosten voor de inrichting van een werkplek kunnen hierdoor aanzienlijk verlaagd worden.

INNOVATIEF FRAME + INNOVATIEF WERKBLAD = INNOVATIEVE WERKPLEK

Een innovatief frame zonder een innovatief werkblad is geen innovatieve werkplek. Daarom wordt de NO ELECTRIC werkplek uitgerust met een lichtgewicht en circulair  #GREENGRIDZ bureaublad. #GREENGRIDZ is een gezond en circulair meubelconstructie paneel gemaakt in Nederland. De opbouw van de lichtgewicht constructie bestaat uit een gepatenteerd GRID systeem. Hierdoor is het paneel super stijf, trekt niet krom en is zeer sterk.

Door het innovatieve GRID zijn er, afhankelijk van de dikte van het paneel, tussen de 60 en 90% minder grondstoffen nodig en is de CO2 uitstoot bij de productie 60% lager dan bij traditionele massieve meubelpanelen zoals spaanplaat, MDF en multiplex. #GREENGRIDZ levert een belangrijke bijdrage aan de gezonde leefomgeving. Het is CARB2 gecertificeerd en voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om vluchtige organische stoffen zoals formaldehyde. Het paneel is een adapter, opslagmedium en logistieke drager van grondstoffen en CO2. Het kan uit verschillende geupcyclede afval reststromen van natuurlijke cellulose vezels worden samengesteld.

IEDEREEN VERDIENT EEN GEZONDE CIRCULAIRE THUISWERKPLEK

Op het kantoor gelden strikte normen als het gaat over veiligheid en werkplekinrichting. Als je thuis werkt omdat de werkgever dat vraagt, moeten de juiste materialen aanwezig zijn. Meubels die aan de Arbo regelgeving voldoen. De situatie nu is natuurlijk een bijzondere. Niemand is voorbereid op deze plotselinge verandering. Wij helpen u om nu de stappen te zetten, zodat u een fijne, gezonde werkplek heeft. Én zodat u voldoet aan de wetgeving als thuiswerken vast beleid wordt.

MINDER KABELS = VEILIGERE EN SCHONERE WERKPLEK

Daarnaast zorgen minder kabels er voor dat de werkplek ook niet meer vast gekabeld aan de vloer zit. De flexibiliteit van de werkplek blijft zo eenvoudig behouden. De werkplek wordt veiliger en makkelijker schoon te houden.

TRIBOO THUIS SERVICE ZORGT SNEL VOOR EEN VEILIGE EN GEZONDE THUISWERKPLEK  

Om er voor te zorgen dat u op korte termijn veilig en gezond thuis kunt werken is de TRIBOO THUIS SERVICE voor u ingericht. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar! U kunt ons via de hiervoor ingerichte online communicatiemiddelen eenvoudig bereiken. Samen met u bekijken we de huidige werkplek en uw ervaringen tot nu toe. Samen stellen we de werkplek samen; elektrisch  hoogte verstelbaar bureau, ergonomische stoel, een akoestisch scherm. Alles wat nodig is om u prettig, veilig en gezond te laten werken.

HOE WERKT HET

Als de bestelling compleet is gaan wij direct voor u aan de slag zodat uw gezonde circulaire werkplek zo snel mogelijk bij u thuis is. Vanuit onze voorraad kunnen wij leveren op korte termijn. Doe het zelf pakketten afgeleverd tot aan de voordeur of een compleet geïnstalleerde werkplek bij u thuis. Wij bieden bij de doe het zelf pakketten gratis online hulp bij de begeleiding van het monteren en installeren.  

GEZONDHEID EN VEILIGHEID STAAT VOOROP

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers staan bij de uitvoering van onze werkzaamheden voorop. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten en treffen maatregelen waar nodig. Wij volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

HET BEZORGEN EN INSTALLEREN CONFORM DE RICHTLIJNEN RIVM

Het bezorgen van pakketten is belangrijk voor het maatschappelijke verkeer. Zolang dat veilig en gezond kan, blijven wij op verantwoorde wijze bezorgen. Volgens het RIVM is het risico van besmetting via pakketten heel klein. Zij geven aan dat er geen bewijs is dat mensen door pakketten besmet zijn geraakt en raden in het algemeen aan om regelmatig je handen te wassen.