Circulaire werkplek

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Werken op een circulaire thuiswerkplek

 

Bent u op zoek naar een goede manier om een thuiswerkplek inte richten? Wilt u hierbij niet alleen maar kiezen voor een inrichting die ergoed uitziet en die comfortabel is, maar die daarbij ook geen negatieve invloedheeft op het milieu? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bijde mogelijkheden die wij bij Triboo voor u klaar hebben staan. Wij verkopennamelijk circulair meubilair, dat geheel gemaakt is van herbruikbaregrondstoffen. Wij gebruiken bij de productie van ons meubilair mindermateriaal, waardoor er minder afval komt en er minder Co2 vrijkomt.

 

De circulaire thuiswerkplek

Thuiswerken is al een goede manier om aan het milieu tedenken. U hoeft dan niet meer met de auto naar kantoor toe. Een kantoor waarenergie wordt verbruikt, terwijl u er ook voor kunt kiezen om thuis te werken.Wij helpen u graag om dit mogelijk te maken. Voor uzelf, maar ook voor uw personeel.Met een circulaire inrichting zorgt u ervoor dat het milieu niet verder wordtbelast. Er worden namelijk geen nieuwe grondstoffen gewonnen. Wij makenhiervoor gebruik van een innovatieve methode om van afval weer waardevollematerialen te maken. Materialen waar niet aan te zien is dat het hier omhergebruikte grondstoffen gaat.

 

Een werkplek circulair inrichten

Als u er voor kiest om een werkplek circulair in te richten,dan is het goed om hier eens contact over op te nemen met ons. We weten namelijkniet alleen maar hoe je van afval mooie materialen kunt maken, maar ook hoe eengoede inrichting moet worden verzorgd. Triboo is de specialist op het gebiedvan de realisatie van een circulaire thuiswerkplek. Of het hier nu gaat om eenplek voor uzelf, of voor uw personeel, wij gaan er graag mee aan de slag.Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemenom uw vragen aan ons te stellen.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.