Blog

MET DE 3D GEPRINTE NEVERENDING TWISTED X TABLE GEEF JE WAARDELOOS AFVAL EEN WAARDEVOLLE BESTEMMING OP HET KANTOOR, SCHOOL OF WINKELINRICHTING

Met de 3D geprinte meubelfamilies van neverendingfurniture investeer je in 100% herbruikbare  grondstoffen en verander je waardeloos afval in waardevolle circulaire inrichting. De Twisted X familie is ontworpen vanuit een verdraaid goed idee. De dynamische vorm van deze spraakmakende circulaire tafel creëert energie in elke ruimte waar zij geplaatst wordt. Ze prikkelt de creativiteit van iedereen die er naar kijkt en is een paradepaardje als het gaat over de circulaire werkomgeving.

De Twisted X familie bestaat uit tafels van 55, 78, en 105cm hoog. De meubels kunnen uit 5 verschillende grondstoffen, gewonnen uit afvalreststromen, worden gebouwd. 100% gerecycled polypropyleen, pet, rPet carbon, hennep, papier en karton. Daarnaast is het zelfs mogelijk om maatwerk meubilair te laten maken vanuit eigen afval.    

Als de Twisted X aan het einde is gekomen van haar leven kunnen de grondstoffen opnieuw worden gebruikt om andere meubelen van te printen. Alle materialen worden 100% hergebruikt en de verspilling van grondstoffen voorkomen. De waarde van de grondstof wordt terug betaald aan degene die geïnvesteerd heeft in de duurzame meubelen. Per kilogram meubel ontvangt de eigenaar van de grondstoffen 5 euro retour.

Start vandaag met je kantoor anders in te richten. Help mee om de 11.000.000.000 kilo fast furniture  die we per jaar in Europa weggegooien te veranderen in een oneindige bron van grondstoffen met NeverEnding Furniture.