Blog

JURY CSU SMART SOLUTION OF THE YEAR VOELT HET VERSCHIL IN GEWICHT BIJ DE #GREENGRIDZ TEST TIJDENS PITCH TRIBOO

Gisteren waren de top 5 genomineerden aanwezig voor hun pitch aan de jury voor de CSU Smart Solution of the Year 🏆🚀. MOBILANE, TRIBOO EU, BakkerElkhuizen, BCI Gebouw & Healthy Fridge.

Tijdens de pitch van TRIBOO werd de jury gevraagd de #greengridz test te doen. Twee op het oog identieke witte bureaubladen van 1600x800x38mm moesten worden opgetild. Het ene blad gemaakt van massief spaanplaat het andere blad gemaakt van het innovatieve lichtgewicht #greengridz meubelconstructiepaneel. Aan de hand van het gewicht moest ieder jurylid aangeven welk van de twee bladen is gemaakt van #greengridz.

Nadat Diane Van Dijk-Loois, Geerke Versteeg, Albert-Jan Cosijn, Maurits Groen, Gerda Stelpstra, Wietse Walinga de tafelbladen hadden opgetild was de jury unaniem in haar oordeel en scoorde zij 100% goed! Alle juryleden konden aan de hand van het gewicht zonder twijfel aangeven welke van de twee identieke bladen het #greengridz blad was.

Het verschil in gewicht en daarmee ook het materiaalgebruik is significant. Het massieve bureaublad gemaakt van spaanplaat weegt circa 49 kilo en #greengridz slechts 8 kilo. Een verschil van totaal 41 kilo materiaal en dat voel je.  

Wil jij ook de #greengridz test doen kom dan naar de WorkPlace Xperience op 14 & 15 maart in Van Nelle Fabriek Rotterdam. Schrijf je nog snel in voor een bezoek via: https://lnkd.in/epEWCewy

CSU Cleaning Services, Smart WorkPlace