Circulaire producten

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Circulaire producten bestellen bij Triboo

 

Wilt u met uw bedrijf een bijdrage leveren aan een betermilieu? Dit is op meerdere manieren mogelijk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voorkiezen om circulaire producten te gebruiken bij de inrichting van uw bedrijf.Bij Triboo helpen we u hier graag mee. We zijn gespecialiseerd in hethergebruiken van materialen, zodat hier nieuwe meubelen van gemaakt kunnenworden. U kunt hierbij onder andere denken aan afvalhout, koelkasten, cd’s,consumentenplastic, oceaanplastic en nog veel meer. Wij maken van afval weerwaardevol materiaal. Zo kiest u voor een nieuwe inrichting die geheelmilieuvriendelijk is.

 

Werken met een circulair product

Wij gebruiken bij Triboo producten die circulair zijn. Zozorgen wij er niet alleen voor dat er minder materiaal wordt gebruikt, maar ookdat er minder Co2 vrijkomt en dat er minder afval is. We kunnen u hier eenvoorbeeld van geven. Stel dat u bij ons een inrichting koopt. U maakt hier eenaantal jaar gebruik van, tot het tijd is om weer een nieuwe inrichting aan teschaffen. Uw oude inrichting verkoopt u dan tegen grondstofprijs aan ons,waarna wij deze inrichting weer gaan hergebruiken. De herbruikbare grondstoffenzijn nu eenmaal waardevol materiaal waarvan het zonde is als het verloren gaat.Op deze manier komt er minder afval vrij en is er ook minder belasting voor hetmilieu.

 

Meer weten over circulaire producten?

Indien u producten die circulair zijn wilt bestellen bijons, kunt u hier altijd even contact over opnemen. We bekijken dan samen met uwat u nodig heeft in uw inrichting en hoe wij ervoor gaan zorgen dat u straksook van circulaire producten gebruik gaat maken. U zult dan zien dat eencirculair product absoluut niet onder hoeft te doen voor ‘nieuwe’ producten.Neemt u vooral ook een kijkje bij de uitgebreide informatie op onze website ommeer te weten over Triboo en wat wij voor u kunnen betekenen.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.