Circulair meubelpaneel

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Kantoormeubelen van circulaire meubelpanelen

 

Is het tijd voor een nieuwe inrichting van uw kantoor? Heeftu wel eens gedacht om hierbij dan voor een circulaire inrichting te gaan? Eeninrichting die stijlvol is en aan al uw wensen voldoet, maar die niet belastendis voor het milieu? Bij de productie van kantoormeubelen wordt over hetalgemeen gebruik gemaakt van nieuwe materialen, wat wel een aanslag doet op hetmilieu. Dit, terwijl het net zo goed mogelijk is om hiervoor herbruikbaregrondstoffen te gebruiken. Bij Triboo weten we hier alles van. We hebben eenrevolutionaire methode ontwikkeld om circulaire meubelpanelen te produceren.Panelen van hoge kwaliteit, die geheel milieuvriendelijk zijn.

 

Een meubelpaneel dat circulair is gebruiken

Met circulaire meubelpanelen zorgen wij ervoor dat er geennieuwe grondstoffen gewonnen hoeven te worden. Wij gebruiken loutergrondstoffen die al eens eerder zijn gebruikt. We spreken hiervoor een groteverscheidenheid aan materialen aan. We hebben het dan bijvoorbeeld overafvalhout, koelkasten, cd’s en oceaanplastic, maar ook oude meubels enonderdelen van eerdere kantoorinrichtingen. U kunt zelfs uw oudekantoorinrichting tegen grondstofprijs aan ons verkopen. We gaan dan aan deslag met het verwerken van dit materiaal tot nieuwe producten, zoalsbijvoorbeeld circulaire meubelpanelen.

 

Een circulair meubelpaneel voor uw kantoormeubelen

We vinden het belangrijk om u de mooiste kwaliteit productente leveren, zonder dat u er bang voor hoeft te zijn dat dit een aanslag doet opde natuurlijke grondstoffen van onze planeet. We vertellen u graag meer overhoe wij te werk gaan bij de productie van een meubelpaneel dat circulair is.Neem dan ook contact met ons op als u vragen heeft hiervoor, of als u ons inwilt schakelen voor de inrichting van uw kantoor met louter circulaireproducten. Elders op deze website vindt u meer informatie over ons bedrijf enwat wij voor u kunnen betekenen.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.