voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO THE MOVIE VAN WAARDELOOS AFVAL NAAR WAARDEVOLLE KANTOORINRICHTING

TRIBOO verandert ‘waardeloze’ afvalstromen van kunststof- en natuurlijke vezels met upcyling technieken in ‘waardevolle’ circulaire kantoorinrichting. Als circulaire supplychain ontwerpen, produceren en leveren wij circulaire producten. Richten gezonde en verantwoorde projecten in. Ontwikkelen innovatieve producten of spraakmakende concepten met een eigen identiteit en duurzaam verhaal.

Het kantoor verandert in een grondstoffenbank waar gezonde materialen en CO2 tijdelijk worden opgeslagen in kwaliteitsproducten. Samen dragen we verantwoordelijkheid voor onze grondstoffen. Als de producten door verandering in de bedrijfsvoering esthetisch of functioneel niet langer een doel hebben, maken wij van dezelfde grondstof een ander circulair product, wat opnieuw een betekenisvolle functie vervult in de organisatie.  

Bureaubladen vormen de grondstof voor keukens, scheidingsstations vormen de grondstof voor tafels of lampen vormen de grondstof voor wandpanelen die keer op keer opnieuw  gebruikt kunnen worden. We gooien niets meer weg!

Wij stellen onze creatieve breinen, innovatieve technieken en productiefaciliteiten beschikbaar om de producten van de toekomst nu al te maken. Zo maken we samen de stappen naar een nieuwe wereld. Een wereld die bestaat uit mooie bedrijven, gezonde omgevingen en bevlogen mensen.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen