voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO maatwerk tafel KRUIS XXL binnen twee weken geleverd in circulair inrichtingsproject.

Deze week installeerden wij twee maatwerk vergadertafels KRUIS van 3,60 meter in een innovatieve kantooromgeving in Amsterdam. Onze klant had specifieke wensen qua design, functionaliteit en het moest snel gebeuren; binnen twee weken.

Vandaag maatwerk besteld, over 14 dagen in huis.

Standaard vergadertafels hebben vaak lange levertijden die soms wel oplopen tot 12 weken. Bij TRIBOO is dat anders! Wij kunnen door een uiterst LEAN massaproductieproces maatwerkproducten maken in een zeer korte doorlooptijd. Dit geeft onze opdrachtgevers flexibiliteit, ruime keuze en het bespaart tijd.

Producten gemaakt in Holland besparen veel CO2 ten op zichte van producten gemaakt in China.

Onze circulaireproducten worden in Nederland gemaakt. Naast maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs bespaart u ook nog heel veel CO2 t.o.v. producten die gemaakt worden in China en vervolgens worden geïmporteerd. Wij produceren lokaal. Dat bespaart brandstof voor boten, verwarming van warehouses en lange transportafstanden over de weg, waardoor de CO2 footprint van onze producten zeer laag is. Hierdoor belasten we ons milieu minimaal.

TAFEL KRUIS XXL – EEN SLIMME PUZZEL - 100% MADE IN HOLLAND

Tafel Kruis XXL is 3,60 meter lang, standaard beschikbaar in 40 variaties, met nog eens 400 op aanvraag. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een uniek patroon of logo in te leggen met computergestuurd lasersnijden. Dankzij de 0,mm precisie van onze CNC frees zijn de meubels bovendien in een mum van tijd in en –uit elkaar te schuiven, zonder verbindingsmiddelen. Geen lijm (formaldehyde), geen schroeven of andere laagwaardige verbindingen. De voordelen van massaproductie worden hiermee gecombineerd met de persoonlijke identiteit van maatwerk. Met een minimum aan materiaal verlies.

Voor jou op maat gemaakt met enkel duurzame materialen.

De puurheid van de producten komen niet enkel tot uiting in de esthetiek en de op het oog lijkende eenvoud door de herinterpretatie van oude, ambachtelijke houtverbindingen. Deze puurheid komt ook tot uiting in het materiaalgebruik. Alle materialen zijn geselecteerd op duurzame eigenschappen, waarmee de tafel KRUIS XXL een verantwoorde en duurzame keus wordt. De meeste materialen zijn gemaakt van reststromen, of groeien zo snel dat de bron feitelijk onuitputtelijk is. Op deze manier kan je meubel na het eerste of tweede leven zo weer terug de natuur in.

Materialenpaspoort

Weet wat je bijdraagt! Alle geleverde componenten worden voorzien van een materialenpaspoort. Onderdelen zijn te herleiden. De productie is volledig transparant. Het paspoort is transparant over efficiëntie, zaagsel/afval en restmateriaal. Het geeft informatie over de opgeslagen hoeveelheid CO2 en in hoeverre het product of project daarmee CO2 negatief is.

Tafel KRUIS XXL, circulair en herbruikbaar, passend in de nieuwe economie!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen