voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO lanceert KRUK circulair zit plezier 100% gegarandeerd hermaakbaar voor altijd!

Het heldere ontwerp van KRUK bestaat uit 4 dezelfde poten die bijeen worden gehouden door 4 dezelfde zit tegels. De subtiele hoeken maken het geheel stabiel en geven het zitvlak een comfortabele ergonomie. Kruk past in de traditie van TRIBOO waarbij de constructie van de ontwerpen op een subtiele manier zichtbaar blijft. Het geheel geeft KRUK een functionele en herkenbare expressie.

SLIM BOUWPAKKET

Kruk is met 0,1 mm precisie computergestuurd gefreesd.Het ontwerp wordt als bouwpakket geleverd en is binnen een paar minuten in elkaar te zetten zonder gebruik van gereedschap. Onze meubelen worden gemaakt in Nederland. Wij geloven in lokale productie om zo de Co2 uitstoot en belasting voor het milieu zo laag mogelijk te houden.

MATERIAAL

Kruk is verkrijgbaar in diverse materialen. Gemaakt van reststromen als landbouwafval of materialen die zo snel groeien dat de bron feitelijk onuitputtelijk is. Op deze manier kan je meubel na het eerste of tweede leven zo weer terug de natuur in.

CIRCULAIR ZIT PLEZIER 100% GEGARANDEERD HERMAAKBAAR VOOR ALTIJD!

Wij willen dat u zo lang mogelijk en met veel plezier gebruik blijft maken van KRUK. Ons volledig geautomatiseerde proces voorziet in deze baanbrekende service. Alle onderdelen zijn oneindig hermaakbaar. Mochten er onderdelen slijten of kapot gaan dan worden de onderdelen real time gefreesd en zit u in een mum van tijd weer op een hernieuwde KRUK. Wij werken LEAN en hoeven geen onderdelen op voorraad te nemen dan besparen we kosten en voorkomen verspilling.

MATERIALENPASPOORT

Weet wat je bijdraagt! Alle geleverde componenten worden voorzien van een materialenpaspoort. Onderdelen zijn te herleiden, productie en efficiëntie zijn volledig transparant. Het paspoort is transparant over efficiëntie,zaagsel/afval en restmateriaal. Het geeft informatie over de opgeslagen hoeveelheid CO2 en in hoeverre het product of project daarmee CO2 negatief is.

CIRCULAIR EN HERBRUIKBAAR PASSEND IN DE NIEUWE ECONOMIE!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen