voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO en The New Makers lanceren eerste circulaire keuken ter wereld op de Dutch Design Week

TRIBOO en TheNewMakers laten zien waar ze van gemaakt zijn en presenteren een nieuw circulair keukensysteem. Het is gemaakt van een revolutionair nieuw MDF-materiaal dat is vervaardigd uit de kartonnen afvalverpakkingen van traditionele keukens zonder het gebruik van lijmen, harsen of gifstoffen. Dit hoogwaardige materiaal is zo goed dat we alles weer terugnemen aan het einde van de levensduur en 100%van de circulaire grondstof gebruiken om er weer dezelfde circulaire keuken van te maken. 

Flatpacked naar de locatie zorgt er voor dat het transport tot 90-95% efficiënter wordt en dus veel CO2 bespaart. Een remontabele kast wordt binnen enkele minuten op locatie gemonteerd met alleen een inbussleutel als uw beste vriend.Met diezelfde inbussleutel kunnen uw kasten van uiterlijk worden veranderd,gerepareerd of opnieuw worden gebruikt in een nieuw project of worden veranderd tot heroïsche nieuwe MDF-platen voor productie: een waardevolle circulaireproductketen waar geen van de kostbare afvalvezels ooit op stortplaatsen terecht komt of word verbrand. Het is een circulaire held!

Interesse in onze gezonde circulaire keuken of meer weten over ons circulaire business model? Maak met ons een afspraak! Wordt circulaire koploper bij de realisatie van de afval loze maatschappij en wording van de circulaire economie. Neem contact op!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen