Blog

TRIBOO: Als je van je klanten houdt geef je ze iets bijzonders!

Wat geef je een klant die bewust een huis koopt in het meest duurzame project in de regio? Meestal verzand je in standaard cadeaus.

Wat geef je een klant die bewust een huis koopt in het meest duurzame project in de regio? Meestal verzand je in standaard cadeaus die worden gegeven en vaak ergens op zolder belanden of worden weg gegeven bij de eerst volgende verjaardag!


Niet bij Lokhorst Bouw en Ontwikkeling! Daar denken ze graag na over persoonlijke service tot in de kleinste details. Je klant voelen is waar het allemaal over gaat. Het woningbouw team van Vincent van Breemen en de mannen van Triboorealiseerden het meest originele cadeau in de woningbouw van 2018. Circulaire huisnummers voor de hele straat waar alle bewoners betrokken bij zijn. Iets wat duurzaamheid uitstraalt en bijdraagt aan een spraakmakende identiteit van de woning.

Binnenkort worden er weer nieuwe 0 op de meterwoningen opgeleverd en gaat dit cadeau weer naar een tevreden klant van Lokhorst bouw en ontwikkeling.

Stap voor stap maken we de afval loze samenleving een realiteit en maken impact in de wording van de circulaire economie.