voorbeelden uit de circulaire economie

SAMEN VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN VOOR ONZE GRONDSTOFFEN

De circulaire economie gaat over verantwoordelijkheid nemen voor onze grondstoffen. Lokhorst Bouw en Ontwikkeling en TRIBOO nemen hierin het voortouw! Bij het innovatieve project de Vereeniging, het meest duurzame project in de regio, hebben zij de eerste straat in Nederland met 0 op de meter woningen uitgerust met circulaire huisnummers

De Grondstof Tracker zorgt er voor dat de eigenaar en Care Taker op een eenvoudige wijze de waarde of gemaakte afspraken van het circulaire product niet vergeten. In onze online grondstoffendatabase wordt geregistreerd waar al de circulaire producten zich bevinden.

TRIBOO producten zijn uitgerust met een NFC chip die eenvoudig met de telefoon kan worden uitgelezen. Als de bewoners dit doen verschijnt de productpagina op de telefoon. Hier kunt u zien van welke grondstof (afval) het product gemaakt is en hoeveel er in zit.

Wordt het product niet meer gebruikt dan kan een take-back verzoek gedaan worden en wordt het weer opgehaald. Samen zorgen we er voor dat er niets meer wordt weggegooid en maakt TRIBOO er weer een ander circulair product van.

Stap voor stap maken we de afval loze samenleving een realiteit en maken impact in de wording van de circulaire economie.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen