voorbeelden uit de circulaire economie

NIEUW BIJ TRIBOO 3D GEPRINTE CIRCULAIRE KRUK STOPSTOOL

Circulaire meubels worden gemaakt van de grondstoffen die we al hebben. Niks wordt meer uit de aarde gehaald. We maken het beste van de ontginning van de generaties voor ons. Deze grondstof slaan we op in prachtige circulaire producten die het laten stralen. Afgedankte kunststof vezels vinden hun weg weer terug in spraakmakende producten. In de circulaire economie nemen we verantwoordelijkheid voor onze grondstoffen en maken we plastic weer fantastic.

GEBRUIK DE GRONDSTOF EN GEEF HEM WAARDE

De stopstool is 5 kilo pure, opgeslagen grondstof. Maar die krijgt pas waarde als je hem gaat gebruiken. Zet deze circulaire kruk niet in een hoekje, maar gebruik hem zoveel je kunt. Geniet van de lente en neem hem mee naar buiten voor wat frisse inspiratie. Ontvang je gasten op een spraakmakende manier met deze krukjes in de entree. Trek hem er even bij om kort met je team te overleggen. Daag je collega’s uit om eens te vergaderen zonder onderuit te zakken. Wat je ook doet, gebruik deze grondstof om waarde in je organisatie te brengen.

VERANDER MEUBILAIR VAN EEN KOSTENPOST NAAR EEN WAARDEVOLLE INVESTERING MET EEN VERHAAL

Dit unieke ontwerp brengt levendigheid in de soms saaie, statische kantoortuin. Het design bestaat uit organische lijnen die stoppen en doorgaan stoppen en doorgaan. Een unieke samenkomst van ontwerp en engineering; elegant en toch oersterk.  

MAAK DE CIRCULAIRE ECONOMIE EN AFVAL LOZE MAATSCHAPPIJ ZICHTBAAR

De stopstool is gemaakt met robotic 3d printing van geupcyclde kunststoffen gewonnen uit oude koelkasten. Het verhaal achter deze kruk gaat over innovatie, circulariteit en uniciteit. Laat zien waar je voor staat! Breng spraakmakende circulaire producten met een uniek verhaal in je organisatie en maak de circulaire economie en afval loze maatschappij zichtbaar.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen