voorbeelden uit de circulaire economie

NU TE LEZEN IN MAGAZINE SMART WORKPLACE: #GREENGRIDZ MEUBELPANELEN MET EEN GEZONDE MISSIE!

Smart Workplace Magazine staat volledig in het teken van gezondheid. De werkomgeving van vandaag moet niet alleen circulair zijn, maar ook goed voor mens en omgeving.

Dat betekent dat we niet langer willen werken aan meubels gemaakt van materialen die schadelijk zijn. TRIBOO biedt de oplossing met #GREENGRIDZ: het meubelpanael met een gezonde missie.

De afgelopen decennia is bijna al het kantoormeubilair gemaakt van MDF en spaanplaat. Goed verwerkbaar en goedkoop. Dit materiaal is terug te vinden in wanden, pantry's, bankjes, vergadertafels, bureaubladen en nog veel meer. Het probleem is dat deze materialen niet gezond en circulair zijn.

Smart Workplace Magazine schreef een artikel over de positieve missie van TRIBOO. Met #GREENGRIDZ veranderen we waardeloze afvalstromen, zoals melkpakken, kartonafval en hennep in waardevolle, circulaire kantoorinrichting.

Lees het hele artikel in Smart Workplace Magazine op deze link. Of bekijk hem hier als pdf.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen