voorbeelden uit de circulaire economie

DENEMARKEN ZET IN OP GEZONDE #GREENGRIDZ MEUBELPANELEN LICHTGEWICHT, 60% MINDER CO2 EN CARB2 GECERTIFICEERD

Gezonde meubelpanelen met 60% minder CO2 dan traditionele massieve platen. Daarmee veranderen we de wereld! De producenten van meubelen en keukens in Denemarken zetten vol in op deze Nederlandse innovatie. Het sluit 100% aan op de maatschappelijke opgave en wat klanten nu vragen en verwachten van meubelen als het gaat over CO2 en gezondheid.

De roadtrip door Denemarken is een groot succes!

De samenwerking tussen Denemarken en Nederland leidt tot een concrete aanpak en circulaire oplossing op industriële schaal. Nu kan de meubelindustrie een serieuze bijdrage gaan leveren bij het reduceren van CO2 en introduceren van gezonde materialen.

Het verminderen van de CO2 emissie is een maatschappelijke opgave waar iedereen aan mee moet werken om het te laten slagen.

Het lijkt een complexe opgave, totdat je de oplossing aangereikt krijgt en er mee aan de slag kan gaan. Je kan nu zelf een bijdrage leveren bij het verminderen van de CO2! Gebruik vanaf nu in plaats van het traditionele massieve meubelpaneel, het innovatieve lichtgewicht #GREENGRIDZ paneel en klaar ben je. De CO2 footprint van de inrichting van je kantoor of woning neemt af met 60% en dat door eenvoudig over te stappen op een circulair meubelpaneel. Daarnaast levert het paneel een belangrijke bijdrage aan de gezonde werk en leef omgeving.  De  CARB 2 certificering is het bewijs dat u met een product te maken heeft wat voldoet aan de hoogste eisen en veilig is als het gaat over  vluchtige organische stoffen als FORMALDEHYDE.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen