maak de circulaire economie waar

Ons afvalprobleem

Wij creëren maximale problemen daar, voor minimale besparingen hier.

En in plaats
van zuinig te zijn, verspillen we alles.

Terwijl we €73.000.000 aan grondstoffen kunnen hergebruiken.
Per jaar.

wij hebben de oplossing

Om nieuwe producten te maken, heb je geen ruwe grondstoffen nodig. Je hoeft alleen maar radicaal anders te kijken naar de grondstoffen die we al hebben.

we nemen dit

we maken dit

we nemen dit

we maken dit

we nemen dit

we maken dit

het dna van triboo

Waar anderen afval zien, zien wij kansen

TRIBOO is de circulaire supply chain; we veranderen ‘waardeloze’ afvalstromen met upcyling technieken in spraakmakende, circulaire inrichting.

Samen nemen we verantwoordelijkheid voor onze grondstoffen. In plaats van ze te verspillen of verbranden gebruiken we onze gebouwen en producten als luxe opslagplaatsen.

Wij nemen wat u weggooit en veranderen het in circulaire producten van top kwaliteit. En als u er mee klaar bent, gaan wij er weer mee door! Wij maken van dezelfde grondstof weer een circulair product. Bureaubladen worden plantenbakken, scheidingsstations of wandpanelen die u weer opnieuw kan gaan gebruiken.

We gooien niets meer weg! Alles wat we ontwerpen is geïnspireerd op de unieke identiteit van uw organisatie. Zo bouwen we een unieke omgeving met uw eigen verhaal. Wij maken uw circulaire ambitie vandaag mogelijk.

Wij stellen onze creatieve breinen, innovatieve technieken en productiefaciliteiten beschikbaar om de producten van de toekomst nu al te maken. Zo maken we samen de stappen naar een nieuwe wereld.

Een wereld die bestaat uit mooie bedrijven,gezonde omgevingen en bevlogen mensen.

van afval kun je alles maken

wordt circulaire caretaker

zorg dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

Wij nemen verantwoordelijkheid voor de grondstoffen van vandaag, zodat de generaties van morgen ze kunnen gebruiken. Samen maken we impact bij de realisatie van de afval loze maatschappij en wording van de circulaire economie.

In plaats van onze grondstoffen te verbranden of te verkopen aan het buitenland, maken we er in Nederland spraakmakende producten van.

TRIBOO blijft eigenaar van de grondstof. U wordt “caretaker” van de circulaire producten. Als u er klaar mee bent, gaan wij er weer mee door. We gooien niets meer weg.

Zo creëren we samen een waarde maatschappij waarin grondstoffen niet terecht komen in het crematorium. In plaats daarvan maken we de circulaire economie waar, door op een compleet andere manier te produceren en te consumeren.

onze aanpak

spraakmakende voorbeelden

CSU

Een circulair InnovatieLAB van oude stofzuigers.

bekijk

RIBW

Pioniert met circulaire inrichting in de zorg.

bekijk

begin vandaag!

Wij streven naar de afvalloze steden van de toekomst. Samen kunnen we de stap van de lineaire economie naar de circulaire economie vandaag maken. Wij helpen u om de eerste, eenvoudige stappen te maken.

neem contact op