#Greengridz

GEzonde & Circulaire meubelpanelen
ONZE MISSIE

Wat is #greengridz?

#GREENGRIDZ is een gezond en circulair meubelpaneel. De opbouw van de lichtgewicht constructie bestaat uit een gepatenteerd GRID systeem. Het paneel kan uit verschillende geupcyclede afval reststromen van natuurlijke cellulose vezels worden samengesteld.

Het paneel levert een belangrijke bijdrage aan de gezonde werk en leef omgeving zonder vluchtige organische stoffen als FORMALDEHYDE. De  CARB 2 certificering is het bewijs dat u met een product te maken heeft wat voldoet aan de hoogste eisen en veilig is.

Daarnaast zijn er minder grondstoffen nodig, is het biologisch afbreekbaar en is de CO2 uitstoot 60% lager dan traditionele plaatmaterialen. Het wordt in Nederland gemaakt en door het lichte gewicht verbruiken wij ook minder brandstof in het transport, wat de CO2 uitstoot verder reduceert.  

#GREENGRIDZ wordt gebruikt voor verschillende circulaire toepassingen zoals bureau bladen, meubelen, kasten, schuifdeuren, akoestische panelen, wandsystemen, bewegwijzering, dikke vloeren, stands voor beurzen, winkelinrichting en interieur decoratie.  

Waardeloos afval verandert in een waardevolle grondstof die opgeslagen word in de tijdcapsule en spaarpot van #GREENGRIDZ. De gezonde meubelen die gemaakt worden van de panelen zijn 100% herbruikbaar. Aan het einde van de gebruiksduur levert u ze weer in en krijgt u de grondstofwaarde uitbetaald. Wij maken hierna van de grondstof opnieuw panelen waar weer andere circulaire producten van gemaakt worden. De grondstoffen voor bureau bladen vormen de grondstoffen voor kasten, vormen de grondstoffen voor keukens, keer op keer op keer.

uw voordelen

Vandaag besteld binnen 14 dagen in huis
Vandaag besteld morgen in huis. Een service die we dagelijks gebruiken bij het bestellen van producten via internet. Eenvoudig en gemakkelijk! In de meubelindustrie is dat wel even anders, 6 tot 10 weken wachten, is heel normaal. Daar moet verandering in komen en daar zorgt #GREENGRIDZ voor. Door een volledig LEAN productieproces zijn wij in staat maatwerk meubelpanelen te leveren in een recordtijd. #GREENGRIDZ worden in Nederland gemaakt. Hierdoor zijn we flexibel, snel en altijd dichtbij. De CO2 uitstoot geleverd van de plaats van productie tot op de plek van bestemming is minimaal.   

U kunt kiezen uit een oneindige variëteit aan afwerkingen
#GREENGRIDZ wordt geleverd in ruim 125 verschillende afwerkingen. In alle mogelijke kleuren en houtdecors. De gezonde maatwerk meubelpanelen zijn volledig te personaliseren. Welke smaak u ook heeft, wij hebben het in huis. 

Maatwerk bewerkingen zijn standaard bij #GREENGRIDZ
Alle bewerkingen die u nodig heeft, standaard aanbracht, tot op de mm nauwkeurig. Gaten boren, zagen, sparingen frezen en zelfs verbindingen maken. Het #GREENGRIDZ paneel komt aan op uw project en kan meteen worden verwerkt.  

start vandaag:

mEUBELPANELEN

U wilt zelf producten make van GREENGRIDZ

meer info

Meubilair

U wilt circulair meubilair kopen, gemaakt van GREENGRIDZ

meer info

Projecten

U wilt een uniek product ontwikkelen van GREENGRIDZ.

meer info

Specificaties

#GREENGRIDZ is een ultra-licht plaatmateriaal dat bestaat uit een 4mm dik HDF raster. Deze is gehecht met milieuvriendelijke PVAc D3-lijmen waardoor een bijzonder sterk plaatmateriaal ontstaat die in verschillende diktes leverbaar is.

Download Productsheet

Onze missie

Wij gaan in Nederland alle ongezonde, waardeloze meubelen vervangen voor gezonde, waardevolle en circulaire meubelen.

Met #GREENGRIDZ veranderen wij op industriële schaal waardeloze afval reststromen in waardevolle, gezonde en circulaire meubelen. Veilig voor mens en milieu en volledig herbruikbaar.

Meer lezen