De toekomst
van ons afval

Wij veranderen waardeloos afval
in waardevolle circulaire kantoorinrichting
Lees ons verhaal
Koning Willem 1 plaquette:
Nominatie 2020
Duurzame top 50:
2019 & 2020
European Business Award: 
Rising Star

recente projecten

deze klanten helpen wij met circulaire kantoorinrichting

Flora Holland

Royal Flora Holland heeft hoofdkantoor Floradome circulair ingericht

CSU

Een circulair InnovatieLAB van oude stofzuigers.

RIBW

Pioniert met circulaire inrichting in de zorg.
Alle projecten

Duurzame kantoorinrichting

De meest duurzame kantoorinrichting is zonder twijfel de circulaire inrichting. In dat geval blijven de ruwe grondstoffen onaangeroerd gelaten en worden de al bestaande grondstoffen uit afval gehaald. Die grondstoffen zorgen uiteindelijk voor de duurzame kantoorinrichting, een unieke inrichting die volledig uit afval bestaat dus. En dat zonder dat er getornd wordt aan de kwaliteit en het design van de inrichting. Ook de identiteit van uw bedrijf zal geen geweld aangedaan worden.

Wie is TRIBOO?

TRIBOO is de circulaire kantoorinrichter.

Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur.  

We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken.

We veranderen waardeloos afval in gezonde en circulaire producten en inrichtingen.

Ons verhaal

Duurzaam kantoormeubilair

De meeste bedrijven hebben de mond vol van duurzaamheid en een duurzame inrichting. Duurzaam en kantoorinrichting echter zin nog niet altijd zaken die altijd hand in hand gaan. Terwijl dat dus wel degelijk kan. Het is een kwestie van anders leren kijken naar uw afval. Veelal wordt dat nu gezien als een kostenpost, terwijl er zoveel waardevolle grondstof uitgehaald kan worden. Bij een kantoorinrichting die wel duurzaam genoemd mag worden, wordt in geen enkel geval voorbij gegaan aan de identiteit van uw bedrijf. Om die precies te achterhalen, worden workshops gehouden om zo te achterhalen wat dan de perfecte omgeving is voor uw kantoor. U draagt bovendien bij aan een maatschappij zonder afval.

Kantoorinrichting duurzaam

Grondstoffen en afval worden verwerkt middels onder andere robotic 3D printing, CNC en thermo foaming en worden ineens iets dat waarde heeft. Ze vormen de bestandsdelen van uw circulaire kantoorinrichting die zeer duurzaam genoemd mag worden. Dat gaat van de stoelen en kasten, tot de tafels en de verlichting. Zelfs de accessoires worden gewonnen uit de al bestaande grondstoffen. De uitstraling sluit aan bij waar u als bedrijf voor wilt staan. De partij die u gedurende het proces bij staat, zorgt er bovendien voor dat de inrichting mee kan groeien met de organisatie en monitort bovendien of alles nog aan uw wensen voldoet. Bovendien worden de grondstoffen steeds in vorm gehouden. Of zoals de professional zelf zegt ‘de inrichting wordt geïndexeerd’.

Neem contact op


U kunt ons bereiken per mail op info@triboo.nl of bel tijdens kantoortijden 085 025 0063.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.