circulaire projectenCirculaire innovatie met spraakmakende inrichting

Sweco

Triboo upcycled afval tot spraakmakende innovatie ruimte voor Sweco.

lees verder

TRIBOO UPCYCLED AFVAL TOT CIRCULAIRE INNOVATIE RUIMTE VOOR SWECO

TRIBOO verandert 1295 kilo afval in een spraakmakende omgeving waar innovatie, creativiteit en technologische hoogstandjes worden verwerkelijkt door de mensen die Sweco groots maken. Oude koelkasten, dakramen, CD’s tuinmeubels en cellulose vezels zijn geupcycled tot 100% circulaire inrichting.

Circulaire pressure cooker

In de ruimte, waar niks is wat het lijkt, worden in ‘pressure cookers’ ideeën uitwerken tot concrete businesscases voor de directie. Daarnaast kan je er technologische hoogstandjes ervaren op het gebied van BIM en VR. De omgeving daagt mensen uit zich anders te gedragen. Hersenen worden geprikkeld om anders te associëren.

Samen met Ronnie Lauxen, Richard Bruggink en Kitty Sluisman en onder begeleiding van psycholoog ontstond de juiste samenstelling. Een SCRUM tafel die elke vorm aan kan aannemen. 3D geprinte stoelen die je zelf van de muur kunt halen. Ruimte om met een VR-bril bruginspecties in Noorwegen uit te voeren. Zelfs de verf is gezond.

Alle producten in deze ruimte zijn 100% circulair en 100% gemaakt van afval. Sweco zorgt als caretaker voor de grondstoffen en TRIBOO zorgt als eigenaar ervoor dat straks hetzelfde materiaal weer wordt verandert in andere circulaire producten.

Alle circulaire projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.