voorbeelden uit de
circulaire economie

NU TE LEZEN IN MAGAZINE SMART WORKPLACE: #GREENGRIDZ MEUBELPANELEN MET EEN GEZONDE MISSIE!

Smart Workplace Magazine staat in het teken van gezondheid. De werkomgeving moet circulair worden met een lage CO2 emissie. TRIBOO #GREENGRIDZ is de oplossing.

GREENTOGETHER GAAT VOOR NEVERENDING KITCHEN VAN TRIBOO

Deze wegwerpmaatschappij is onhoudbaar. Grondstoffen raken uitgeput. In een tijd dat we meer nadenken over gezondheid en milieu, zoeken we naar oplossingen.

VAN AFVAL NAAR DUURZAAM DESIGN

Young Professionals van Hospitality Group spelen een belangrijke rol in de toekomstige ontwikkeling naar een circulaire economie en afval loze maatschappij.

DENEMARKEN ZET IN OP GEZONDE #GREENGRIDZ MEUBELPANELEN LICHTGEWICHT, 60% MINDER CO2 EN CARB2 GECERTIFICEERD

Denemarken zet vol in op Nederlandse innovatie. Het sluit 100% aan op de maatschappelijke opgave en wat klanten willen als het gaat over CO2 en gezondheid.

#GREENGRIDZ MEUBELPANELEN IN DENEMARKEN SLUITEN AAN OP DE CULTUUR OM GEZOND EN DUURZAAM TE WILLEN PRODUCEREN

In Denemarken is duurzaamheid geen USP maar onderdeel van de cultuur. Ze begrijpen waar wij mee bezig zijn en de weg die de meubelindustrie moet inslaan.

EERSTE GEZONDE MEUBELEN GEMAAKT VAN #GREENGRIDZ IN DENEMARKEN

TRIBOO uit Nederland en UPCYCLING SCANDINAVIA uit Denemarken maken zich samen sterk om circulaire meubelproductie op te schalen in Scandinavië.

NOBLE ENVIRONMENTAL TECHNOLOGIES (ECOR) AND TRIBOO CREATING VALUE OUT OF WASTE

Solutions that make the circular economy a reality today. NeverEnding Kitchen and healthy workplace made of #GREENGRIDZ. Groundbreaking innovative applications.

#GREENGRIDZ GEMAAKT VAN ECOR EN DSM NIAGA BAANBREKENDE CIRCULAIRE INNOVATIE OP DUTCH DESIGN WEEK 2019

Gezond materiaal van ECOR zetten we om in het circulaire meubelpaneel #Greengridz om het vervolgens af te werken met de losmaakbare lijm van DSM-Niaga.