voorbeelden uit de
circulaire economie

TRIBOO LANCEERT REDWOOD COLLECTIE BOOMSTAM TAFELS VAN HOLLANDS HOUT

Onze tafels groeien in het Hollandse bos! In samenwerking met Staatsbosbeheer zijn we op zoek gegaan naar nieuwe toepassingen van dit Hollandse Hout.

HOE VERANDER JE WAARDELOOS AFVAL IN EEN WAARDEVOLLE CIRCULAIRE PLANTENPOT?

Een circulair verhaal waar iedereen over blijft praten. Op een spraakmakende manier wordt afval loze maatschappij en circulaire economie zichtbaar op uw kantoor

1000 KILO MINERALE WOL VERWERKEN KOST 400 EURO EVERUSE LEVERT 100 EURO OP

Er worden veel duurzame nep verhaaltjes verteld over de waarde van producten en grondstoffen. Vaak spannende sprookjes over restwaarde en statiegeld.

STILTE IS GOUD WAARD MET HET AKOESTISCHE BUREAUSCHERM VAN EVERUSE

Er is in de markt geen materiaal wat stemgeluid beter absorbeert en daarnaast ook nog eens gezond en circulair is met een negatieve CO2 footprint.

LAMPEN GEMAAKT VAN AFVAL SHINEN ALS CIRCULAIRE PRODUCTEN

Maak uw circulaire ambitie zichtbaar in uw kantoor. Verander waardeloos afval in waardevolle circulaire lampen en stop de verspilling van grondstoffen.

EFFICIËNT RENOVEREN DOE JE MET DE NEVERENDING KITCHEN

U krijgt heel veel niet van ons! Ongezonde materialen, leidingen inhakken, tegelen, geen installateur voor het aansluiten. Het is simpelweg niet meer nodig.

WAAROM ZIJN DE BUREAUS VAN TRIBOO GEZOND EN CIRCULAIR?

Juist hier onderscheidt het gezonde en circulaire bureau van TRIBOO zich van alle bureaus die verkrijgbaar zijn in de markt.

Blijf gezond! Werk gezond!

Deze corona crisis vraagt van ons dat we nog een tijd thuisblijven werken. Zorg dat u ook thuis gezond en fit blijft werken.