voorbeelden uit de circulaire economie

WORD CARETAKER VAN DE NOTRASH - 100% CIRCULAIR AFVAL SCHEIDINGSSTATION

TRIBOO maakt werk van het creëren van de afval loze samenleving. Wij willen geen afvalberg als erfenis nalaten aan onze kinderen. Daarom upcyclen wij spraakmakende producten die de circulaire economie een realiteit maken.

De NOTRASH is een circulair afvalscheidingsstation gemaakt van 100% gerecycled afval. Hij kan gemaakt worden uit uw eigen afval stromen en aan het einde van de gebruiksduur maken wij weer er weer een NO TRASH van zonder toevoeging van extra grondstoffen.

Uw NOTRASH is volledig aan te passen aan de identiteit van uw organisatie en vertelt uw unieke verhaal. De stations zijn ontworpen voor GFT, plastic, papier, restmateriaal en bekers. Dankzij de scheiding van grondstoffen kan het grootste deel weer worden hergebruikt.

Neem met ons verantwoordelijkheid voor onze grondstoffen en bouw mee aan de afval loze samenleving. Start vandaag en zet de NO TRASH in uw organisatie!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen