voorbeelden uit de circulaire economie

Verwelkom gasten met uw spraakmakende circulaire entree

Veel Nederlandse bedrijven maken meters met duurzaamheid en circulariteit. Toch zie of merk je daar niet altijd direct iets van, omdat het niet zichtbaar is. TRIBOO ontwikkelt spraakmakende entrees met circulaire meubels gemaakt van afval. Elk meubel is gemaakt van grondstoffen uit een afvalstroom en 100% herbruikbaar. Samen nemen we verantwoordelijkheid en daarmee inspireren we elke bezoeker die bij u te gast is.

Laat zien waar je van gemaakt bent.

De entree is het visitekaartje van uw organisatie. Het eerste contact met uw gasten en de perfecte plek om uw bijzondere verhaal te vertellen. Met de circulaire entree laat u zien dat u, samen met ons, verantwoordelijkheid neemt als organisatie en het afvalprobleem aanpakt. Dat werkt motiverend naar de medewerkers en aantrekkelijk naar uw klanten toe.

Wij ontwerpen de entree op basis van uw identiteit. Zo kreeg CSU meubels van oude stofzuigers voor en gebruikten we de oude tribune van de TT van Assen voor krukjes.

Onze grondstoffenbank bestaat uit kunststof en natuurlijke vezels. Zo kunt u de bron kiezen die het best bij uw organisatie past.

Circulaire entree als grondstoffenbank

Elk meubel bevat kilo’s pure grondstof.  Met behulp van unieke technologie worden afvalkosten zo veranderd in grondstof opbrengsten. Wanneer u de producten niet langer nodig heeft, neemt TRIBOO ze terug en zorgt dat er weer een bureau, stoel, tafel of lamp van wordt gemaakt. Als u er klaar mee bent, gaan wij er mee verder!

NFC Chip vertelt het verhaal

Elk product is uitgerust met een NFC chip. Deze kan iedereen scannen met zijn of haar telefoon. Bij het scannen komt een pagina naar voren die laat zien waar het product van gemaakt is en welke technologie wordt gebruikt. Zo praten de meubels met uw gasten om hun bijzondere verhaal te vertellen.

Laat zien wie je bent als circulaire koploper

Wij werken met de bedrijven die als eerste in beweging komen. Bedrijven die zich naar buiten toe onderscheiden als circulaire koplopers. Organisaties die juist in deze tijd laten zien dat het mogelijk is om een spraakmakende inrichting te kiezen die gemaakt is van afval, herbruikbaar is en een lage CO2 uitstoot heeft. Samen brengen we deze verhalen onder de aandacht, zodat we de rest van Nederland inspireren om in actie te komen.

Doe mee en maak van jouw kantoor een grondstoffenbank vol waardevolle materialen, die een positieve impact heeft op het klimaat.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen