BlogVERLICHT JOUW THUISWERKPLEK EN VERANDER 7 KILO AFVAL IN EEN CIRCULAIRE LAMP

VERLICHT JOUW THUISWERKPLEK EN VERANDER 7 KILO AFVAL IN EEN CIRCULAIRE LAMP

Door het corona virus heeft thuiswerken een enorme vlucht genomen. Eerst uit nood geboren, was het prima om aan de keukentafel te werken. Nu thuiswerken een permanent karakter heeft gekregen als verlengstuk van het kantoor wordt het tijd om de thuiswerkplek sfeervol, functioneel en circulair in te richten. Daarnaast is er nog steeds de klimaat en grondstoffen crisis die zeer bedreigend is voor het voortbestaan van de mens.

Zou het niet mooi zijn om gezond en veilig thuis te werken en gelijktijdig de circulaire economie en afvalloze maatschappij in beweging te zetten.  Zou het niet mooi zijn als de inrichting van de thuiswerkplek bijdraagt aan het verkleinen van de afvalberg, stoppen van verspilling van grondstoffen en verlagen van de CO2 uitstoot. Met de spraakmakende circulaire lampen doet u beide en dat maakt het verschil.

THUIS SHINEN MET CIRCULAIRE COLLECTIE LAMPEN GEMAAKT VAN AFVAL

Een collectie onverwoestbare lampen geupcycled met 3D print- en blaastechnieken van een mono stroom polycarbonaat. 250 keer sterker dan glas, een enorme slagvastheid, bijna onbreekbaar en 100% circulair. In allerlei vormen en maten. Van een hanglamp, wandlamp, staande lamp tot een majestueuze chandelier.

AFVAL IS DE BASIS VOOR SPRAAKMAKENDE CIRCULAIRE LAMPEN

Als je ze op het eerste oog ziet zou je niet verwachten dat de schitterende lampen gemaakt zijn van afval. Geupcycled vanuit het afval van chocolademallen, Cd’s, mobiele telefoons, kapotte dakramen of gebruikte straat lantaarns. Gebruiksproducten stuk voor stuk afgedankt en verworden tot waardeloos afval in onze wegwerp maatschappij.

EEN KILO CIRCULAIR PRODUCT – EEN KILO MINDER AFVAL IN HET MILEU

Het is een simpele rekensom. Elke kilo product die u koopt betekent een kilo minder afval in het milieu. Geen verspilling meer van waardevolle grondstoffen die uiteindelijk als waardeloos afval belanden in de verbrandingsoven, zee of in de grond.

CIRCULAIRE PRODUCTEN DRAGEN BIJ AAN EEN POSITIEVE UITSTRALING VAN UW ORGANISATIE  

Uw verhaal over duurzaamheid wordt realiteit door de aanwezigheid van fysieke circulaire producten in de omgeving waar de interactie plaatsvind met medewerkers en klanten. Spraakmakende en gezonde producten inspireren en laten zien wat er al mogelijk is. Alle zintuigen worden geprikkeld omdat mensen maar moeilijk kunnen geloven dat de gezonde producten van afval gemaakt zijn en de grondstoffen in een ander circulair product later opnieuw kunnen worden hergebruikt.

IN EEN KEER DUIDELIJK, UW VERHAAL WORDT VERTELD ZONDER DAT U ER ZELF BIJ HOEFT TE ZIJN.

Waardeloze’ afvalstromen via upcycling technieken veranderen in gezonde en waardevolle circulaire kantoorinrichting. Dat is het doel van TRIBOO. Wij ondersteunen organisaties die serieus werken aan een gezonde werkomgeving en de wording van de circulaire economie. Samen zorgen wij dat de CO2 footprint van de kantoorinrichting geminimaliseerd wordt en er niets meer wordt weggegooid en eindigt als afval. Uw kantoor wordt een opslagplaats van gezonde en waardevolle grondstoffen.

VOOR U EEN LAMP VOOR ONS HOOGWAARDIGE GRONDSTOFFEN

Voor u een spraakmakende lamp, voor ons een opslagplaats van hoogwaardige grondstoffen. Gemaakt van Nederlands afval, gemaakt op de Nederlandse bodem, door Nederlandse mensen. En we hoeven niets meer weg te gooien want als u er mee klaar bent gaan wij er weer mee door!

TRIBOO blijft eigenaar van de grondstoffen en samen zorgen wij dat onze grondstoffen niet meer worden weggegooid. Aan het einde van de levensduur mag TRIBOO weer een andere vorm voor ons maken die wij dan weer met net zo veel plezier laten shinen in onze locaties.

WEES DE VERANDERING EN ZET MET DE AANSCHAF VAN PRODUCTEN GEMAAKT VAN AFVAL DE CIRCULAIRE ECONOMIE IN BEWEGING.

Met iedere aankoop van een circulair product van TRIBOO wordt de afvalberg kleiner, stopt de verspilling van grondstoffen en wordt CO2 gereduceerd. Zo wordt de circulaire economie stap voor stap een realiteit. Daarnaast stimuleert de aankoop van een circulair product de lokale werkgelegenheid. De producten zijn bedacht en gemaakt in  Nederland.

Verder lezen:

No items found.
alle artikelen

Blijf op de hoogte van nieuwe inspiratie

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.