Blog

VERGADEREN ZOALS JIJ DAT WILT OP EEN CIRCULAIRE TAFEL GEMAAKT VAN AFVAL

Verschillende hoogtes maken de vergaderopstelling speels en uitdagend. Het 3D geprinte blad en de voet weerspiegelen de identiteit van het dynamische proces.

Wie denkt aan vergaderen associeert dit vaak niet met beweging, creativiteit en innovatie. De eerste gedachte die de meeste mensen krijgen bij vergaderen is vaak het tegenovergestelde hiervan. Traditioneel vaak in een vaste vorm, recht tegenover elkaar, waar afwachtende houding in de kaart wordt gespeeld door de standaard vergaderoplossing. Daarnaast mist elke vorm van identiteit en is bijna elke vergaderruimte in Nederland hetzelfde ingericht met een rechthoekige tafel gemaakt van melamine spaanplaat met een houtmotief.

DAT KAN OOK ANDERS VINDEN ZE BIJ TRIBOO.

Met het AGILE vergaderconcept halen we het beste uit de mensen en gaat de POWER terug naar de PEOPLE! Vanaf vandaag bepalen we zelf hoe en in welke vorm we gaan vergaderen. Dag in Dag uit Vorm Vrij.

IEDERE DAG IS ANDERS, IEDERE GROEP MENSEN HEEFT EEN ANDERE DYNAMIEK.

De circulaire  tafels gemaakt van geupcycled kunststof afval uit koelkasten faciliteren bijzondere manieren van samenwerken. Samen bepaal je de vorm en de variatie is oneindig. Of je nou alle koppen bij elkaar wilt steken, of in kleine denktanks oplossingen wil uitwerken; met deze spraakmakende tafels kun je alle kanten op.

TAFELBLADEN EN VOET ZIJN 3D GEPRINT VAN GEUPCYCLEDE KOELKASTEN

De bladen en de voet van de tafel zijn 3D geprint. Het dynamische patroon van het maken en de identiteit van het materiaal worden gereflecteerd in de vorm. Je kan zelfs zien waar de robot is gestopt met printen.

DE VERSCHILLENDE HOOGTES MAKEN DE OPSTELLING SPEELS EN UITDAGEND

De tafels hebben een blad diameter van 125 en zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Hierdoor kunnen de opstellingen op een speelse en uitdagende manier worden neergezet.

ALS EEN GEHEEL OF ALS INDIVIDUELE EILANDEN JIJ BEPAALT.

De tafels kunnen in een oneindig aantal opstellingen worden opgebouwd. In een rechte, ronde,  vierkante, cirkel, slang of een eilandenopstelling. U bent vormvrij en de opstelling mogelijkheden zijn eindeloos.

VAN AFVAL GEMAAKT EN IN EEN REGENBOOG AAN KLEUREN VERKRIJGBAAR

De grondstof wordt geupcycled vanuit het afval van oude koelkasten. Zo maken we waardeloos afval tot een waardevol meubel. De kleuren waarin de tafel kan worden gemaakt zijn net als de regenboog oneindig.

Wil je ook het beste rendement halen uit mensen en het innovatieve vermogen tot het uiterste prikkelen? Maak dan gebruik van de circulaire producten en AGILE vergaderconcepten van TRIBOO. Wordt Care Taker van onze mooie producten. En als u er mee klaar bent zorgen wij er voor dat straks dezelfde grondstoffen weer worden verandert in andere circulaire producten.

SAMEN BOUWEN WE AAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE EN REALISATIE VAN DE AFVAL LOZE MAATSCHAPPIJ