BlogVERANDER MET JOU AANKOOP WAARDELOOS AFVAL IN EEN WAARDEVOL NOTRASH CIRCULAIR SCHEIDINGSSTATION

VERANDER MET JOU AANKOOP WAARDELOOS AFVAL IN EEN WAARDEVOL NOTRASH CIRCULAIR SCHEIDINGSSTATION

Er wordt heel veel gepraat over circulaire economie en de afval loze maatschappij. Het immense probleem van verspilling en hoe wij omgaan met onze grondstoffen wordt ons elke dag weer voorgespiegeld. Je zou bijna gaan denken dat het te groot is voor jezelf om op te lossen of dat een ander het wel doet.

RAAK BETROKKEN EN DOE MEE!

Vanaf vandaag kun je zelf betrokken raken en mee DOEN bij het verkleinen van de afvalberg en het realiseren van de circulaire economie! Zelf concreet en praktisch de verandering in gang zetten als individu of organisatie. Uw eigen afval wordt gebruikt om de NOTRASH te maken. Een circulair scheidingsstation met een eigen identiteit en een verhaal om nooit meer te vergeten! Uw verhaal wat elke dag weer verteld wordt omdat de NOTRASH elke dag gebruikt wordt. Een waardevol sieraad op uw kantoor, gemaakt van afval om de grondstoffen te verzamelen waar we weer opnieuw producten van maken, keer op keer op keer.

HOE VERANDERT AFVAL IN EEN NOTRASH?

Niet elke afvalstroom is geschikt om een NOTRASH te maken. Producten gemaakt van polypropyleen of polyetheen kunnen gebruikt worden om te veranderen in een NOTRASH. Het zijn gebruiksartikelen als stoelen, tafeltjes, kratten, zeepflessen, containers, magazijn bakken, buizen, winkelmandjes en nog heel veel meer alledaagse producten.

HOEVEEL AFVAL IS ER NODIG OM EEN NOTRASH TE MAKEN?

Met elke module die u aanschaft verandert u 15 kilo waardeloos afval in een waardevolle circulaire NOTRASH module. Afhankelijk van de manier waarop u binnen uw organisatie aan afvalscheiding doet kan de NOTRASH worden ingedeeld met restafval, papier, plastic, GFT en bekertjes.

AFVAL SCHEIDINGSSTATION NOTRASH SYMBOOL VOOR DE  AFVAL LOZE MAATSCHAPPIJ EN CIRCULAIRE ECONOMIE!

De NOTRASH is een 100% circulair afval scheidingsstation geupcycled uit kunststof “afval”. Met dit modulaire systeem kunt u op een eenvoudige manier uw grondstoffen scheiden zodat deze opnieuw kunnen worden ingezet in onze maatschappij. De modules zorgen er voor dat iedereen kan starten en een bijdrage kan leveren. Naarmate er meer stromen worden gescheiden kunnen er simpel modules bijgeplaatst worden. Zo scheidt u papier en karton, plastic, GFT, restafval en papieren bekertjes.

GRONDSTOFFEN GAAN NOOIT MEER VERLOREN, ZE VERANDEREN VAN VORM

Het doel van de NOTRASH is om uiteindelijk als circulair product overbodig te worden. Als we niet langer grondstoffen weggooien en de afval loze maatschappij een realiteit is geworden zal de NOTRASH van vorm veranderen. Zijn grondstof zal weer gebruikt worden om een ander circulair product te maken die opnieuw een duidelijk doel dient. De grondstof gaat nooit verloren.

ALTIJD WETEN WAAR DE GRONDSTOFFEN ZIJN MET DE TRACKER

Elke NO TRASH heeft een GrondstofTracker. Dankzij de tracker weten wij altijd waar hij is. De tracker wordt gescand met de mobiele telefoon en er kan zo eenvoudig een onderhoud of een take-back verzoek gedaan worden. TRIBOO onderhoud hem en haalt hem op als hij niet langer gebruikt wordt. TRIBOO zorgt dat de NOTRASH weer wordt verwerkt tot NOTRASH totdat hij een nieuw doel krijgt.

UW CIRCULAIRE KANTOORINRICHTING BLIJFT GELD WAARD

Uw kantoor ingericht als een waardevolle grondstoffenbank. Aan het einde van de gebruiksduur ontvangt u de grondstofwaarde retour. De NOTRASH is gemaakt van gerecycled polypropyleen (PP) uit bouw-en sloopafval en grofvuil met toegevoegde koolstof. Deze grondstof gebruiken wij opnieuw om er weer een circulaire NOTRASH van te maken. Aan het einde van de gebruiksduur levert u de NOTRASH weer in bij TRIBOO en ontvangt u de grondstofwaarde van ons in euro’s op uw bankrekening.De huidige grondstofwaarde is 5,13 euro per module. Als u de NOTRASH inlevert zal het retourbedrag worden vastgesteld aan de hand van de dan geldende grondstoffenindex. Deze wordt op basis van vraag en aanbod op de internationale grondstoffenmarkt vastgesteld.

Samen nemen we verantwoordelijkheid voor grondstoffen en bouwen mee aan de afval loze samenleving en wording van de circulaire economie. Zet de NOTRASH in uw organisatie!

Verder lezen:

No items found.
alle artikelen

Blijf op de hoogte van nieuwe inspiratie

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.