voorbeelden uit de circulaire economie

VAN GRONDSTOFFEN VERBRANDEN NAAR CALORIEËN VERBRANDEN: VERGADER JE FIT MET DE CIRCULAIRE TAFELTENNIS VERGADERTAFEL!

Wie had kunnen denken dat je door te vergaderen een bijdrage kunt leveren aan het verkleinen van de afvalberg? Actief je energie verbranden om samen effectief te vergaderen. Saaie momenten en niet bij de les zijn behoren tot het verleden. De circulaire vergadertafel past bij een gezonde levensstijl en faciliteert teamwork en top sport op het werk!

EEN CIRCULAIRE VERGADERTAFEL GEMAAKT VAN HET AFVAL VAN BOUWPLAATSEN

Het materiaal is geupcycled van het afval van de bouwplaats. Hergebruikt in plaats van weg gegooid. Veel materialen op bouwplaatsen worden ongebruikt of eenmalig gebruikt weggegooid. Waardevolle materialen veranderen hiermee op epische schaal in waardeloos afval. 60 miljoen ton afval produceren we jaarlijks met elkaar. 24% hiervan komt uit de bouwnijverheid en wordt dagelijks over de weg getransporteerd van warehouses naar de bouwplaats en van de bouwplaats naar afvalverwerkers. Dit veroorzaakt een enorme CO2 uitstoot. Slechts 4% wordt ook daadwerkelijk echt gerecycled.

EEN CIRCULAIR MEUBELSTUK LEERT JE ANDERS TE KIJKEN NAAR AFVAL

KRUIS tafeltennis vergadertafel is een circulair product. Omdat tafeltennis van oorsprong een Engelse sport is, zijn de exacte afmetingen bepaald in feet en inches. De officiële afmeting van de tafeltennistafel is 9 voet lang (274 cm), 5 voet breed (152,5 cm) en 2 voet en 6 inches hoog (76 cm). Iedereen leert op een speelse manier anders te kijken naar materialen en innovatieve constructies. Het leert ons dat we anders moeten omgaan met onze grondstoffen en welke mogelijkheden er zijn. Alles is beter dan weggooien, want dan is het voor altijd weg!

HELP MEE HET AFVALPROBLEEM AAN TE PAKKEN!

Wil je ook vergaderen of tafeltennis spelen op afval? Doe dan mee en verander afval in een spraakmakend circulair meubelstuk. Help mee het afvalprobleem aan te pakken. Van grondstoffen verbranden voor groene stroom naar energie verbranden voor een uitmuntend bedrijfsresultaat.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen