voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO WERK IN UITVOERING: WEES HET VERSCHIL DAT JE IN DE ANDER WILT ZIEN

Er wordt op volle toeren gewerkt aan het zichtbaar maken van de circulaire ambities van een innovatieve en betrokken bouwonderneming. Een familie bedrijf wat al 108 jaar duurzame en gezonde leefomgevingen ontwikkelt en bouwt. Solide en wendbaar met continuïteit op nummer 1.

Circulair bouwen wordt serieus genomen met als uitgangspunt innovatieve constructies en materialen. Eerst ervaring opdoen in de eigen organisatie om te leren. Een circulaire kantine met een WARROOM volledig modulair opgebouwd BOX systeem zonder schroef, spijker of lijm. Een NeverEnding Kitchen waar lekkere koffie gezet wordt, #GREENGRIDZ meubilair, EverUse circulaire isolatie in de wanden en signing zonder inkt om maar even wat op te noemen.

Volgende week maken we bekend welke organisatie stappen neemt bij de realisatie van afvalloze maatschappij en wording van de circulaire economie.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen