voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO WERELDRECORD: GROOTSTE 3D GEPRINTE CIRCULAIRE PLANTENPOT

Wat twee jaar geleden begon als een avontuur om de eerste circulaire planten potten van Nederland te maken, bereikte vandaag een nieuw hoogtepunt. Bij Dekker Trend Centre in Zevenhuizen werden de grootste 3D geprinte circulaire plantenpotten ter wereld geïnstalleerd.

De twee potten hebben maar liefst een diameter van 850 oplopend naar 1550 en een hoogte van 990. 58 koelkasten zijn totaal geupcycled om deze spraakmakende potten te printen waarna prachtige ficussen van 4,5 meter hoog de uitstraling compleet maakten.

Voor de trotse “Caretaker” Dekker Zevenhuizen, al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt, voor maatwerkbladen voor keuken en badkamer en aanverwante producten als meubilair is de toevoeging van circulaire producten een logische eerste stap. Aldus Ben van Elk. Als je wilt laten zien dat het je menens is dan moet je iets bijzonders doen en het laten zien. En dat is samen met TRIBOO gelukt!

TRIBOO blijft eigenaar van de grondstoffen en samen zorgen wij dat onze grondstoffen niet meer worden weggegooid. Aan het einde van de levensduur maken zij van dezelfde grondstoffen weer een ander circulair product die wij laten shinen in ons Trend Centre.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen