BlogTRIBOO IS VERHUISD NAAR ZEVENHUIZEN EN OPENT CIRCULAR OFFICE INNOVATION CENTRE

TRIBOO IS VERHUISD NAAR ZEVENHUIZEN EN OPENT CIRCULAR OFFICE INNOVATION CENTRE

Op 29 april 2016 werd TRIBOO opgericht om kantoren gezond en circulair in te gaan richten. Gehuisvest op de Hoorn 234 in Alphen aan den Rijn, is na vier jaar succesvol ondernemen, TRIBOO uit haar jasje gegroeid. Maanden is er gewerkt aan de realisatie van een plek die de identiteit en uitstraling weerspiegelt van dit spraakmakende bedrijf en de verdere groei van de organisatie kan faciliteren. Vanaf 1 september zijn de deuren geopend van het Circular Office Innovation Centre aan het Nijverheidscentrum 2 in Zevenhuizen.

CIRCULAR OFFICE INNOVATION CENTRE – ALLE INNOVATIE ONDER EEN DAK

Met de realisatie van het Circular Office Innovation Centre is de ambitie van TRIBOO gerealiseerd om een plek te creëren, waar revolutionaire innovaties zichtbaar, tastbaar en toegankelijk zijn voor iedereen. De laatste technologische ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden op het gebied van materialen, bindtechnieken en modulaire constructies. Dit is de plek in Nederland waar je heen gaat om spraakmakende producten en inspirerende toepassingen te zien. Oplossingen die de circulaire economie en afvalloze maatschappij zichtbaar maken in het interieur van het kantoor.

SPRAAKMAKENDE CIRCULAIRE PRODUCTEN MAKEN HET VERSCHIL

TRIBOO levert alles wat nodig is om een kantoor gezond, circulair  in te richten én Co2 te besparen. Er is veel te beleven, te leren en te zien. De gezonde en circulaire werkplek met de laagste CO2 footprint. De in hoogte verstelbare  No Energy werkplek, #GREENGRIDZ het meubelconstructie paneel met een gezonde missie, EverUse akoestische panelen, NOTRASH afvalscheidingsstations, de NeverEnding Kitchen, lampen gemaakt van oude CD’s, wandkleden gemaakt van het afval van ananassen, stoelen gemaakt van oude koelkasten en REDWOOD boomstamtafels uit de Nederlandse bossen. En dit zijn slechts een paar voorbeelden.

HOTSPOT VOOR IEDEREEN DIE DE CIRCULAIRE ECONOMIE IN BEWEGING WIL BRENGEN

Wordt zelf de verandering en start vandaag met het kantoor anders in te richten. In het Circular Office Innovation Centre is alle kennis en know-how aanwezig om projecten in te richten met circulaire producten. Daarnaast is het ook mogelijk om samen producten te ontwikkelen gemaakt van afval. Met ieder circulair product wat wordt toegepast in het kantoor wordt de afvalberg kleiner, minder materiaal gebruikt, CO2 gereduceerd en lokale werkgelegenheid gestimuleerd.

DE TOEKOMST VAN ONS AFVAL  

TRIBOO verandert ‘waardeloos’ afval in ‘waardevolle’ circulaire kantoorinrichting. Zij zorgt dat grondstoffen nooit meer verloren gaan. In alles wat ze doet bouwt ze aan harmonie tussen mens en natuur. Ze doet dit door verantwoordelijkheid te nemen. Ze zet revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken.

Wij leveren alles wat nodig is om een kantoor gezond, circulair en met een lage CO2 footprint in te richten. De identiteit van de organisatie vormt het uitgangspunt bij het ontwerpen, produceren en leveren. Op spraakmakende wijze maken zij de circulaire economie en afvalloze maatschappij voor iedereen zichtbaar in het interieur.

Met revolutionaire innovaties en upcycling technieken worden ‘waardeloze’ afvalstromen van kunststof- en natuurlijke vezels veranderd in ‘waardevolle’ circulaire kantoorinrichting. Als circulaire supplychain nemen wij verantwoordelijkheid voor de grondstoffen en circulaire producten. Zo transformeren kosten naar waarde stromen en is ook de retourlogistiek op orde.

De kernactiviteiten bestaan uit het inrichten van kantoren, leveren van circulaire producten en het ontwikkelen van klant specifieke producten gemaakt van afval. Daarnaast leveren wij alle diensten die passen bij goed onderhoud, meubelmanagement en logistiek.

Het kantoor verandert in een grondstoffenbank waar gezonde materialen en CO2 tijdelijk worden opgeslagen in kwaliteitsproducten. Samen met opdrachtgevers, draagt TRIBOO verantwoordelijkheid voor onze grondstoffen. Als de producten door verandering in de bedrijfsvoering esthetisch of functioneel niet langer een doel hebben, maken wij van dezelfde grondstof een ander circulair product, wat opnieuw een betekenisvolle functie vervult in de organisatie.  

Bureaubladen vormen de grondstof voor keukens, scheidingsstations vormen de grondstof voor tafels of lampen vormen de grondstof voor wandpanelen die keer op keer opnieuw  gebruikt kunnen worden. We gooien niets meer weg!

TRIBOO stelt haar creatieve breinen, innovatieve technieken en productiefaciliteiten beschikbaar om de producten van de toekomst nu al te maken. Zo maken ze samen met de gebruikers van de circulaire producten de stappen naar een nieuwe wereld. Een wereld

Verder lezen:

No items found.
alle artikelen

Blijf op de hoogte van nieuwe inspiratie

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.