voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO upcycled kunststof in kunstkruk

Circulaire meubels maken we van afval; grondstoffen die we al hebben. Niks wordt meer uit de aarde gehaald. We maken het beste van de ontginning van de generaties voor ons. Afval wordt weer hergebruikt in spraakmakende producten. In de circulaire economie maken we plastic écht fantastic.

Triboo circulaire kruk
Circulaire kruk van geupcycled kunststof

Gebruik de grondstof en geef hem waarde

Dit krukje is 5 kilo pure, opgeslagen grondstof. Maar die krijgt pas waarde als je hem gaat gebruiken. Zet deze circulaire kruk niet in een hoekje, maar gebruik hem zoveel je kunt. Geniet van de lente en neem hem mee naar buiten voor wat frisse inspiratie. Ontvang je gasten op een spraakmakende manier met deze krukjes in de entree. Trek hem er even bij om kort met je team te overleggen. Daag je collega’s uit om eens te vergaderen zonder onderuit te zakken. Wat je ook doet, gebruik deze grondstof om waarde in je organisatie te brengen.

Circulaire kruk
Circulaire kruk

Stop met saai en kies voor verhaal

Dit unieke ontwerp brengt levendigheid in de soms saaie, statische kantoortuin. Het design bestaat volledig uit één lange, organische lijn. Een unieke samenkomst van ontwerp en engineering; elegant en toch oersterk.  

De kruk is gemaakt met robotic 3d printing van geupcyclde kunststoffen uit oude koelkasten. Het verhaal achter deze kruk gaat over innovatie, circulariteit en uniciteit. Breng producten met een uniek verhaal in je organisatie en laat zien waar je voor staat.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen