Blog

TRIBOO: SWECO MEEST INNOVATIEVE EN CIRCULAIRE OPDRACHTGEVER VAN NEDERLAND

Sweco en TRIBOO delen een gezamenlijke ambitie om de afval loze steden van de toekomst mogelijk te maken.

Sweco en TRIBOO delen een gezamenlijke ambitie om de afval loze steden van de toekomst mogelijk te maken. De wegwerpmaatschappij is dan verleden tijd. In onze toekomstige samenleving voelen mensen zich meer met elkaar verbonden en hebben ze vertrouwen in de maatschappij. Bovendien ervaren ze dat ze zelf kunnen bijdragen. In de stad van de toekomst is de circulaire economie helemaal ingeburgerd.

Samen maken wij er werk van om de circulaire economie voor iedereen zichtbaar te maken. De circulaire producten creëren de omgeving waarin mensen anders gaan nadenken over hoe we dagelijks met onze grondstoffen omgaan. Producten zijn geen dingen meer die je besteld, afschrijft en weg gooit maar hebben identiteit en waarde gekregen doordat we er met een andere mindset naar kijken en voor zorgen.

Samen verantwoordelijk zijn voor onze grondstoffen! TRIBOO blijft hierbij eigenaar en Sweco is caretaker. Zo blijven de grondstoffen in topconditie en maken we straks van hetzelfde materiaal weer een ander circulair product.