voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO LANCEERT EERSTE CIRCULAIRE KAST IN COLLECTIE SIMPLICITY

SIMPLICITY is een collectie kasten waarbij geen schroeven, lijm of andere verbindingen nodig zijn. De modulaire elementen schuif je zo in elkaar en klaar. Super snel,super mooi en super sterk. Dat is SIMPLICITY

De kast is naar wens samen te stellen uit modules van 150, 300, 450 en 600 mm. Leverbaar in een diepte van 290 mm en 390 mm diep. Hij is in meer dan 120 dessins mogelijk.

GEZOND EN 60% MINDER CO2 OMDAT HET GEMAAKT IS VAN #GREENGRIDZ

Met #GREENGRIDZ lichtgewicht kasten kunt u op een eenvoudige wijze bijdragen aan het reduceren van CO2 en uw omgeving gezond en verantwoord inrichten. Bij elke kast die u vervangt reduceert u 60% CO2 ten opzichte van traditionele kasten. Met de  CARB 2 certificering krijgt u meteen het bewijs van veiligheid, dat u met een circulair product te maken heeft, wat voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om vluchtige organische stoffen (VOS) zoals FORMALDEHYDE.

MINDER GRONDSTOF NODIG - MINDER BRANDSTOF NODIG - BIOLOGISCH AFBREEKBAAR

Daarnaast zijn er minder grondstoffen nodig, is het biologisch afbreekbaar en is de CO2 uitstoot 60% lager dantraditionele plaatmaterialen. Het wordt in Nederland gemaakt en door het lichte gewicht verbruiken wij ook minder brandstof in het transport, wat de CO2 uitstoot verder reduceert.  

WAT IS #GREENGRIDZ?

#GREENGRIDZ is een gezond en circulair meubelpaneel. De opbouw van de lichtgewicht constructie bestaat uit een gepatenteerd GRID systeem. Het paneel kan uit verschillende geupcyclede afval reststromen van natuurlijke cellulose vezels worden samengesteld.

WAAR WORDEN #GREENGRIDZ MEUBELPANELEN TOEGEPAST?

#GREENGRIDZ wordt gebruikt voor verschillende circulaire toepassingen zoals bureau bladen, meubelen, kasten, schuifdeuren, akoestische panelen, wandsystemen, bewegwijzering, dikke vloeren, stands voor beurzen, winkelinrichting en interieur decoratie.  

NOOIT MEER AFVAL EN 100% HERBRUIKBAAR

Waardeloos afval verandert in een waardevolle grondstof die opgeslagen word in de tijdcapsule en spaarpot van #GREENGRIDZ. De gezonde meubelen die gemaakt worden van de panelen zijn 100% herbruikbaar. Aan het einde van de gebruiksduur levert u ze weer in en krijgt u de grondstofwaarde uitbetaald. Wij maken hierna van de grondstof opnieuw panelen waar weer andere circulaire producten van gemaakt worden. De grondstoffen voor bureau bladenvormen de grondstoffen voor kasten, vormen de grondstoffen voor keukens, keer op keer op keer.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen