voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO LANCEERT EEN NIEUW FAMILIELID IN DE COLLECTIE CIRCULAIRE PLANTENPOTTEN – HET ZWARTE SCHAAP

U heeft ze misschien zien staan bij de entree van CIRCL in Amsterdam, onze zwarte schapen. Na de ontwikkeling van HET WITTE SCHAAP met ingenieursbureau Sweco Nederland werd het tijd om ook een ZWART SCHAAP te introduceren in de collectie van 3D geprinte planten potten.

Wat twee jaar geleden begon als een avontuur om de eerste circulaire planten potten van Nederland te maken, gaat nu naar de next level.100% circulaire plantenpotten die volledig aan te passen zijn aan de identiteit van onze klanten. Als decoratie, O2 fabriek of werkplek separatie, de toepassingen zijn legio.

Wilt u ook zorgen voor het ZWARTE SCHAAP en hem laten grazen in uw kantoortuin als toonbeeld van circulariteit. Verander samen met ons dan 10 koelkasten in dit spraakmakende circulaire product en laat zien waar u van gemaakt bent.  

En als u er mee klaar bent gaan wij er weer mee door! TRIBOO blijft eigenaar van de grondstoffen en samen zorgen wij dat onze grondstoffenniet meer worden weggegooid. Aan het einde van de levensduur maakt TRIBOO er weer ander circulaireproducten van!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen