voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO LANCEERT CIRCULAIRE LOUNCHE CHAIR ALS EERSTE IN NEDERLAND!

TRIBOO maakt impact bij de realisatie van de afval loze samenleving en wording van de circulaire economie. Wij willen geen afvalberg als erfenis nalaten aan onze kinderen!

Voordenken en waarde behoud van de grondstoffen is de essentie van het ontwerp van de volledig remontabele lounche chair. Geen schroeven en geen ritsen maar een ingenieus systeem 3D geprint van 100% gerecyclede kunststof. De comfortabele zitting is gemaakt van natuurlijke hennep waarvan de vulling bestaat uit gerecycled foam en textiel die normaliter als nieuw ongedragen product verbrand zou worden in het crematorium voor grondstoffen (verbrandingsoven). Door slimme pennen kan de zitting tussentijds zonder moeite gereinigd en bijgevuld worden waardoor het zitcomfort en hygiëne altijd geborgd blijft.

Voor de klant een circulaire lounchechair voor TRIBOO een grondstoffenbank en logistiek systeem dat het mogelijk maakt alles in monostromen terug te brengen naar grondstof staat. Als het product functioneel of esthetisch niet langer gewenst is maken wij van dezelfde grondstoffen weer een ander product.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen