Blog

TRIBOO LAAT OP HOUSE4KITCHEN AFVAL SHINEN MET CIRCULAIRE PRODUCTEN!

TRIBOO LAAT ZIEN OP HOUSE4KITCHEN WAAR ZE VAN GEMAAKT IS EN LAAT AFVAL SHINEN MET CIRCULAIRE PRODUCTEN!

Vijf exclusieve merken presenteren de nieuwste keukentrends en technieken in Löhne, Duitsland. De circulaire CHANDELIER gemaakt van het afvalvan oude CD’s, kapotte dakramen en mobiele telefoons was de EYE catcher. Onverwoestbare lampen geupcycled met 3D print- en blaastechnieken van een mono stroom polycarbonaat.250 keer sterker dan glas, een enorme slagvastheid, bijna onbreekbaar en 100%circulair.

Voor de trotse “Caretaker” Dekker Zevenhuizen staat voorop dat circulaire producten zichtbaar moeten zijn in de Nederlandse keukens. Ben van Elk vertelt: in ons TrendCenter in Zevenhuizen kan iedereen de CHANDELIER zien shinen. Het is een sieraad voor iedere keuken. We zijn erg blij met de komst van circulaire producten.

TRIBOO blijft eigenaar van de grondstoffen. Samen met onze klanten zorgen wij er voor dat onze grondstoffen niet meer worden weggegooid. Aan het einde van de levensduur maakt TRIBOO weer een ander circulair product voor ons die wij dan weer met net zo veel plezier laten shinen als de vorige.