Blog

Triboo laat afval shinen met spraakmakende circulaire lampen

Wie had dat kunnen denken, circulaire lampen gemaakt van het afval van oude CD’s, kapotte dakramen, gebruikte straat lantaarns en mobiele telefoons.

Wie had dat kunnen denken, circulaire lampen gemaakt van het afval van oude CD’s, kapotte dakramen, gebruikte straat lantaarns en mobiele telefoons. Een collectie onverwoestbare lampen geupcycled met 3D print- en blaastechnieken van een mono stroom polycarbonaat. 250 keer sterker dan glas, een enorme slagvastheid, bijna onbreekbaar en 100% circulair.

Voor u een spraakmakende lamp, voor ons een opslagplaats van hoogwaardige grondstoffen. Gemaakt van Nederlands afval, gemaakt op de Nederlandse bodem, door Nederlandse mensen. En we hoeven niets meer weg te gooien want als u er mee klaar bent gaan wij er weer mee door!

Voor de trotse “Caretaker” Sweco Nederland staat voorop dat circulaire producten zichtbaar moeten zijn in de omgeving waarin gewerkt word aan de steden van de toekomst. Kitty Sluisman vertelt, eerst een succesvolle pilot in de Bilt, nu ook te bewonderen in de vernieuwde kantine in onze locatie Groningen.

TRIBOO blijft eigenaar van de grondstoffen en samen zorgen wij dat onze grondstoffen niet meer worden weggegooid. Aan het einde van de levensduur mag TRIBOO weer een andere vorm voor ons maken die wij dan weer met net zo veel plezier laten shinen in onze locaties.