voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO LAAT AFVAL SCHITTEREN IN CIRCULAIRE PRODUCTEN

Staat u er wel eens bij stil, dat de spullen die u dagelijks weggooit, waardevolle grondstoffen zijn voor de toekomstige generaties? Weet u dat deze producten als ze esthetisch of functioneel niet meer gewenst zijn in een andere vorm weer een fantastisch nieuw leven kunnen krijgen? Als we goed met ze om gaan.

Samen met TRIBOO wordt het mogelijk! Wij upcyclen afval van Cd’s, Dvd’s, BluRay’s en de hoesjes tot schitterende tafels. Voor u een spraakmakende tafel met een echt circulair verhaal.Voor ons een waardevolle mono stroom polycarbonaat 250 keer sterker dan glas, bijna onbreekbaar en 100% herbruikbaar. Nu waardevol en straks waardevoller en daar plukken we samen de vruchten van!

Wilt u zelf een actieve bijdrage leveren aan de realisatie van de afvalloze maatschappij en wording van de circulaire economie? Starten met het gezond en waardevol maken van uw kantoorinrichting? Uw eigen afval gebruiken om een circulair product te ontwikkelen vanuit de identiteit van uw organisatie? TRIBOO maakt het mogelijk!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen