voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO LAAT AFVAL NOG MEER SHINEN MET SPRAAKMAKENDE CIRCULAIRE LAMPEN

Wie had dat kunnen denken, circulaire lampen gemaakt van het afval van oude CD’s, kapotte dakramen, gebruikte straat lantaarns en mobiele telefoons. Een collectie onverwoestbare lampen geupcycled met 3D print- en blaastechnieken van een mono stroom polycarbonaat. 250 keer sterker dan glas, een enorme slagvastheid, bijna onbreekbaar en 100% circulair. 


Voor u een spraakmakende lamp, voor ons een opslagplaats van hoogwaardige grondstoffen. Gemaakt van Nederlands afval, gemaakt op de Nederlandse bodem, door Nederlandse mensen. En we hoeven niets meer weg te gooien want als u er mee klaar bent gaan wij er weer mee door!

Voor de trotse “Caretaker” Sweco Nederland staat voorop dat circulaire producten zichtbaar moeten zijn in de omgeving waarin gewerkt word aan de steden van de toekomst. Kitty Sluisman vertelt, in onze VR en Innovation Room kan iedereen deze spraakmakende Chandelier zien shinen. We zijn erg blij met het resultaat.

TRIBOO blijft eigenaar van de grondstoffen en samen zorgen wij dat onze grondstoffen niet meer worden weggegooid. Aan het einde van de levensduur mag TRIBOO weer een andere vorm voor ons maken die wij dan weer met net zo veel plezier laten shinen in onze locaties.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen