voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO GRONDSTOF TRACKER – ALS DE WAARDE VAN ONZE GRONDSTOFFEN GEBORGD MOET ZIJN

De circulaire economie gaat over verantwoordelijkheid nemen. Dat begint bij het kiezen van de juiste materialen en dat eindigt bij het 100% hergebruiken van producten. TRIBOO neemt als circulaire supply chain verantwoordelijkheid in de hele keten.

Om de waarde van de circulaire producten te borgen en ervoor te zorgen dat er geen gezonde grondstoffen meer worden weg gegooid zorgt de Grondstof Tracker van TRIBOO voor data en transparantie. In onze online grondstoffen database wordt geregistreerd waar al onze circulaire producten zich bevinden en hoe de verantwoordelijkheden ingericht zijn tussen de eigenaar van de grondstof en de gebruiker van het circulaire product.

Onze producten zijn uitgerust met een NFC chip die eenvoudig met een telefoon kan worden uitgelezen. Als u, uw collega’s of uw klanten dit doen verschijnt de productpagina op uw telefoon. Hier kunt u zien van welk grondstof(afval) het product gemaakt is en hoeveel er in zit.

Gebruikt u het product niet meer? Doe direct een take-backverzoek dan halen wij de producten weer op. Zo zorgen we er samen voor dat er niets meer wordt weggegooid en grondstoffen een oneindig leven krijgen!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen