voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO GROEIT, even voorstellen Rosanne Bouw

TRIBOO groeit! Steeds meer organisaties kiezen voor een gezonde en circulaire inrichting en willen betrokken raken bij het realiseren van de afvalloze maatschappij en het bouwen aan de circulaire economie. Wij hebben ons team uitgebreid met Rosanne Bouw, een expert op het gebied van circulaire bouw en logistiek. Als circulair projectmanager zullen haar activiteiten gericht zijn op Turn-Key projecten en gezamenlijke ontwikkelingen op het gebied van circulaire materialen en producten.

Even voorstellen Rosanne Bouw

Vijf jaar geleden kwam ik in aanraking met de principes van de circulaire economie. Na het zien van de Tegenlicht documentaire van Thomas- Rau Het einde van bezit, ben ik circulair denken als de toekomst gaan zien. Met mijn passie voor bouwen zie ik het versnellen van de circulaire transitie in de gebouwde omgeving als mijn missie.

Ik ben een verbinder met een creatieve en resultaatgerichte aanpak.

Vernieuwende ideeën en oplossingen komen zonder moeite bij mij op. Ik zorg ervoor dat deze ook worden gerealiseerd, want dan wordt er pas echt impact gemaakt! Ik krijg energie van het doorbreken van de traditionele manier van werken door op zoek te gaan naar hoe het anders en beter kan. Dit is ook exact wat aansluit op het DNA van TRIBOO; revolutionaire innovaties in beweging zetten om circulaire en gezonde gebouwen te maken.

Er is een wereld te winnen op het vlak van ketenintegratie en het reduceren van faalkosten

Een aantal jaar geleden heb ik Marc leren kennen tijdens mijn onderzoek over slimme bouwlogistiek, Smart Building Logistics (SBL). Met SBL was het mogelijk het logistiek proces van binnenstedelijke bouwprojecten duurzamer en efficiënter te organiseren. Hierbij ontdekte ik dat er een wereld te winnen was op het vlak van ketenintegratie en reduceren van faalkosten. Daarna heb ik de mogelijkheid gekregen deze kennis toe te passen in de praktijk. Ik zie nu dat dezelfde principes een belangrijke rol spelen om de circulaire economie tot een succes te maken.

Innovatie en duurzaamheid lopen als een rode draad door mijn loopbaan.

Ik ben altijd bezig met projecten op het gebied van circulaire en duurzame innovaties. Zoals het ontwikkelen van een innovatief concept voor energieopslag; Iconic energy storage. Je mag me dan ook altijd wakker maken voor een creatieve brainstorm over het uitdenken van een duurzame strategie of vraagstuk.

Voor het maken duurzame impact is een goede samenwerking tussen grote en kleine bedrijven essentieel.

In veel projecten heb ik ervaren dat voor het maken van duurzame impact een goede samenwerking tussen grote en kleine bedrijven essentieel is. Ik ben altijd op zoek naar hoe ik samen met anderen projecten en ideeën verder kan brengen. Dit zal dan ook een belangrijke rol spelen in mijn functie als circulair projectmanager bij TRIBOO. Een goede samenwerking in een team begint naar mijn idee met vertrouwen, het volledig benutten van ieder zijn expertise en eerlijke verdeling tussen winst en risico.

Circulaire uitdaging?

Heeft u een uitdagende vraag op het gebied van circulariteit en inrichting van kantoren dan kom ik graag bij u langs om hier meer over te vertellen. Bent u nieuwsgierig en wilt u de meest innovatieve circulaire producten en materialen zien of deze samen met ons ontwikkelen? Kom dan langs in ons experience center in Zevenhuizen dan leid ik u graag een keer rond.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen