voorbeelden uit de circulaire economie

Triboo en CSU: Er zijn geen grenzen aan wat we kunnen als we samenwerken!

Samen onmogelijke dingen mogelijk maken. Hoe doe je dat en waar? CSU heeft daar sinds kort een spraakmakende plek voor gecreëerd op haar hoofdkantoor in Uden. Het circulaire InnovatieLAB.

De circulaire producten zijn gemaakt van afval (grondstoffen) met als kroonstuk de salontafel gemaakt van kapotte stofzuigers van CSU. Medewerkers hebben de grondstoffen verzameld waarna TRIBOO deze heeft geupcycled in spraakmakende producten.

GrondstofTracker verteld waar de producten zijn en vertellen de bezoekers het bijzondere verhaal als wij er niet zijn. Naast de stofzuiger tafel zorgen de Agile statafels dat saaie vergaderingen behoren tot de verleden tijd en word samenwerking op een onbewuste manier gefaciliteerd.

"Het kroonstuk is de salontafel gemaakt van kapotte stofzuigers van CSU."

Samen zetten we stappen om verantwoordelijkheid te nemen voor onze grondstoffen. CSU zorgt als care taker voor de grondstoffen en TRIBOO zorgt als eigenaar ervoor dat straks hetzelfde materiaal weer wordt verandert in andere circulaire producten.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen