BlogTRIBOO – DAAROM RICHTEN WIJ ANDERS IN!

TRIBOO – DAAROM RICHTEN WIJ ANDERS IN!

De toekomst van ons afval. Wij veranderen ‘waardeloos’ afval in ‘waardevolle’ circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan. In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen. We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken.

Wij leveren alles wat nodig is om een kantoor gezond, circulair en met een lage CO2 footprint in te richten. De identiteit van de organisatie vormt het uitgangspunt bij het ontwerpen, produceren en leveren. Op spraakmakende wijze maken wij de circulaire economie en afvalloze maatschappij voor iedereen zichtbaar in het interieur.

Met revolutionaire innovaties en upcycling technieken worden ‘waardeloze’ afvalstromen van kunststof- en natuurlijke vezels veranderd in ‘waardevolle’ circulaire kantoorinrichting. Als circulaire supplychain nemen wij verantwoordelijkheid voor de grondstoffen en circulaire producten. Zo transformeren kosten naar waarde stromen en is ook de retourlogistiek op orde.

Onze kernactiviteiten bestaan uit het inrichten van kantoren, leveren van circulaire producten en het ontwikkelen van klant specifieke producten gemaakt van afval. Daarnaast leveren wij alle diensten die passen bij goed onderhoud, meubelmanagement en logistiek.

Het kantoor verandert in een grondstoffenbank waar gezonde materialen en CO2 tijdelijk worden opgeslagen in kwaliteitsproducten. Samen dragen we verantwoordelijkheid voor onze grondstoffen. Als de producten door verandering in de bedrijfsvoering esthetisch of functioneel niet langer een doel hebben, maken wij van dezelfde grondstof een ander circulair product, wat opnieuw een betekenisvolle functie vervult in de organisatie.  

Bureaubladen vormen de grondstof voor keukens, scheidingsstations vormen de grondstof voor tafels of lampen vormen de grondstof voor wandpanelen die keer op keer opnieuw  gebruikt kunnen worden. We gooien niets meer weg!

Wij stellen onze creatieve breinen, innovatieve technieken en productiefaciliteiten beschikbaar om de producten van de toekomst nu al te maken. Zo maken we samen de stappen naar een nieuwe wereld.

Een wereld die bestaat uit mooie bedrijven, gezonde omgevingen en bevlogen mensen.

Verder lezen:

No items found.
alle artikelen

Blijf op de hoogte van nieuwe inspiratie

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.