voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO brengt circulair en dynamisch vergaderen met tafeltennis vergadertafel

We zitten veel te vaak en veel te lang te vergaderen. Dit is niet alleen slecht voor onze gezondheid, maar heeft ook een verschrikkelijk slecht effect op onze productiviteit. Zeker wanneer we op zoek zijn naar nieuwe oplossingen of inspiratie, dan werkt het niet om met z'n allen aan een vergadertafel te gaan zitten.

Met onze circulaire ontwerpers denken we continue na over nieuwe en activerende manieren van samenwerken. Hoe kun je mensen (letterlijk) in beweging krijgen? Hoe kun je vastgeroeste hersenen loskrijgen? Hoe breng je meer plezier in het werk?

We besteden het grootste deel van onze wakkere tijd in onze werkomgeving, laten we er dan samen voor zorgen dat het daar leuker, gezonder,  inspirerender en productiever wordt.

Tafeltennissen op je vergadertafel

Een van onze meest populaire oplossingen is onze circulaire tafeltennis-/ vergadertafel. Aan deze tafel kun je zitten en bewegen combineren. Wanneer de energie verdwijnt en mensen na gaan denken over de boodschappen voor vanavond, haal je gewoon het netje uit de zijkant van de tafelen speel je even 15 minuten tafeltennis met elkaar.

Dit is goed voor de bloedsomloop, de energie én vooral een hele leuke manier om met elkaar samen te werken. Soms vergeten we even dat je de werkomgeving ook een plek is waar je plezier kunt maken. Niet alles hoeft 24/7 volgens de regeltjes en protocollen. Af en toe iets anders doen zet je hersenen op een ander spoor en helpt je om te komen tot nieuwe ideeën en oplossingen.

Modulair en circulair

TRIBOO brengt met dit bijzondere producten circulariteit en gezondheid terug in de werkomgeving. Dat betekent dat we niet alleen oplossingen maken die gezond werk stimuleren; we maken deze oplossingen ook van gezonde materialen. Deze circulaire tafeltennis-/ vergadertafel is gemaakt van 100% afval gebaseerde materialen die ook weer volledig herbruikbaar zijn aan het einde van de levensduur. Het hergebruik is geborgd, doordat de hele tafel modulair en demontabel is. Alles kan uit elkaar. Er is geen spatje lijm of spijker aan te pas gekomen. En wat net zo belangrijk is; er zijn geen toxischemstoffen, zoals formaldehyde, toegevoegd aan dit product.

Wil je, net als ons, alle ongezonde meubelen uit de Nederlandse kantoren halen en deze vervangen voor inspirerende, circulaire en gezonde producten? Doe mee en begin met tafeltennissen en vergaderen in jouw organisatie!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen