voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO brengt 6 innovaties naar Dutch Design Week 2019

Ook dit jaar is TRIBOO weer aanwezig op de Dutch Design Week in Eindhoven. Wij brengen in deze week 6 innovaties naar Eindhoven om te laten zien dat we de afvalcrisis tegen kunnen gaan.

Mogelijkheden om te stoppen met praten en te starten met doen. Met onze tegendraadse ontwerpvisie, nieuwe circulaire materialen en state-of-the art technologie, vertalen we afval in spraakmakende oplossingen en producten. Wij nemen je mee, inspireren je en zetten je aan tot actie.

Wij lanceren nieuwe concepten

Ons programma voor deze week zit helemaal vol. Op dinsdag zullen wij een nieuw label lanceren, waarmee we onze radicaal circulaire werkwijze introduceren in een nieuwe markt. Op vrijdag lanceren we de eerste productlijn vanuit dit label.

Op maandag en vrijdag lanceren we onze samenwerking met twee nieuwe technologypartners, die ons prachtige mogelijkheden geven voor circulaire panelen uit cellulose reststromen uit stedelijke, industriële, bos- of landbouwafvalstromen. Én de mogelijkheid om omkeerbare verbindingen met afwerkingen voor al onze producten te maken.

Bezoek TRIBOO op de Dutch Design Week 2019

TRIBOO staat dit jaar in het TQ-gebouw (Strijp-T) op de Achtseweg Zuid 153K (5651 GW Eindhoven).

Het TQ-gebouw is het grootste in het Strip-T-gebied en het indrukwekkende bedrijfspand kreeg na jaren leegstand een nieuwe functie. Hier staan alle betekenisvolle, ambitieuze organisaties op het gebied van High-Tech, Smart Society en Duurzaamheid. Je kunt TRIBOO hier vindenop de 6de verdieping.

Je kunt bij ons terecht van 22 tot enmet 25 oktober. Het gebouw is elke dag geopend van 11 tot 18 uur.

Wij maken graag tijd voor je als je komt. Laat Marc of Martijn dus vooraf even weten of je komt en wanneer.

Natuurlijk kun je ook al het nieuws volgen via onze website, LinkedIn en Facebook.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen