voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO BREIDT DE PAPER COLLECTION UIT

TRIBOO de circulaire supplychain die afval upcycled in spraakmakende inrichting, breidt de PAPER COLLECTION uit met een verhoogd dressoir, horizontale- en verticale archiefkast. De meubellijn is gemaakt van de natuurlijke, cellulose vezels van oude melkpakken (voorheen bekend als afval). Gezondheid, design en herbruikbaarheid staan centraal in het ontwerp!

Door een uniek procedé worden er geen schadelijke stoffen toegepast in het meubel. Het meubel is een waardevolle opslagplaats van CO2 en door de hoogwaardige natuurlijke vezels zo samengesteld dat TRIBOO deze kan hergebruiken.

Als u de meubelen weer inlevert upcyclen wij deze grondstoffen en maken er opnieuw platen van die dan als bed, kast, tafel of wandpaneel gemaakt kunnen worden. Als we samen verantwoordelijkheid nemen zorgen we er voor dat onze waardevolle grondstoffen nooit meer weg gegooid worden en belanden in het crematorium van de grondstoffen.

Bekijk hier al onze circulaire kasten.

#circulareconomy #co2 #upcycling #circulair #circulaire #cellulose

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen