voorbeelden uit de circulaire economie

TRIBOO BREIDT COLLECTIE 3D GEPRINTE CIRCULAIRE PLANTENPOTTEN UIT MET SOFT PASTEL

De grondstof die vroeger dienst deed als koelkast is nu geupcycled tot een prachtige 3D geprinte circulaire planten pot. Naast de bekende witte plantenpotten die gemaakt worden van 100% gerecycled content in een diameter van 30 cm voor kleine plantjes tot 120 cm voor bomen tot 500 meter hoog lanceert TRIBOO softpastel.  

Als toonbeeld van circulariteit op uw kantoor stimuleert deze prachtige planten pot in al haar zachtheid uw creatieve vermogen met haar prachtige pasteltinten. Uw kantoor wordt mooier als ooit te voren en u slaat hoogwaardige grondstoffen op die later weer gebruikt kunnen worden om nieuwe circulaireproducten van te maken.

Wilt u ook verantwoordelijkheid nemen en zorgen voor onze grondstoffen? Verander dan samen met ons 2 koelkasten in dit spraakmakende circulaire product en laat zien waar u van gemaakt bent.  

En als u er mee klaar bent gaan wij er weer mee door! TRIBOO blijft eigenaar van de grondstoffen en samen zorgen wij dat deze niet meer worden weggegooid. Aan het einde van de levensduur maken wij er weer andere circulaire producten van!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen