BlogTAFEL KRUIS ZORGT VOOR EEN ELEGANTE VERBINDING VOOR HET LEVEN

TAFEL KRUIS ZORGT VOOR EEN ELEGANTE VERBINDING VOOR HET LEVEN

Eeuwen voor de uitvinding van schroeven, lijmen en andere bevestigingsmiddelen, gebruikten Japanse ambachtslieden ingewikkelde, in elkaar grijpende verbindingen om stukken hout te verbinden voor constructies en balken.

Tot voor kort waren deze technieken vaak zorgvuldig bewaakte geheimen van familiale timmerwerk gilden en waren ze niet beschikbaar voor publieke kennis. Dat wil zeggen, tot een paar jaar geleden, toen een aantal jonge Nederlanders deze oude technieken digitaliseerden en automatiseerden. Het oude ambacht kwam in de nieuwe tijd weer tot leven. Met een groot verschil, iets wat vroeger een dag duurde om te maken, doen we nu in 3 minuten met een precisie van 0,1 mm.

KRUIS IS HET SUMMUM VAN AMBACHTELIJK VAKMANSCHAP MAAR DAN DIGITAAL

Tafel Kruis is standaard beschikbaar in 40 variaties. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een uniek patroon of logo in te leggen met computergestuurd lasersnijden. Dankzij 0,1 mm precisie van onze CNC frees zijn de meubels bovendien in een mum van tijd in en –uit elkaar te schuiven, zonder verbindingsmiddelen. Geen lijm (formaldehyde), geen schroeven of spijkers. De voordelen van massaproductie worden hiermee gecombineerd met de persoonlijke identiteit van maatwerk. Met een minimum aan materiaal verlies.

MAATWERK LEVERBAAR MET DE SNELHEID VAN MASSAPRODUCTIE EN BETAALBAAR VOOR IEDEREEN

Standaard vergadertafels hebben vaak lange levertijden die soms wel oplopen tot 12 weken. Bij TRIBOO is dat anders. Wij kunnen door een uiterst LEAN massaproductieproces maatwerkproducten maken in een zeer korte doorlooptijd. Dit geeft onze opdrachtgeversflexibiliteit, ruime keuze en bespaart tijd.

LEVENSLANGE GARANTIE EN ONDERDELEN BESCHIKBAAR TOT IN DE ONEINDIGHEID

Wij maken spraakmakende circulaire producten die zolang mogelijk in gebruik blijven. Alle elementen van de tafel zijn modulair. Mocht er toch iets beschadigd raken, dan kunnen wij altijd het onderdeel opnieuw vervaardigen en naar u opsturen, tot in de oneindigheid.

MATERIALENPASPOORT 

Weet wat je bijdraagt! Alle geleverde componenten worden voorzien van een materialenpaspoort. Onderdelen zijn te herleiden, productie en efficiëntie zijn volledig transparant. Het paspoort is transparant over efficiëntie, zaagsel/afval en restmateriaal. Het geeft informatie over de opgeslagen hoeveelheid CO2 en in hoeverre het product of project daarmee CO2 negatief is.

TAFEL KRUIS, CIRCULAIR EN HERBRUIKBAAR, PASSEND IN EEN GEZONDE LEVENSVISIE!

Verder lezen:

No items found.
alle artikelen

Blijf op de hoogte van nieuwe inspiratie

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.